Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:46: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 03:14

Στη Ναύπακτο έκλεισε τις προεκλογικές ομιλίες ο Σταύρος Καραγκούνης

Στη Ναύπακτο πραγματοποίησε την τελευταία προεκλογική ανοικτή ομιλία ο Σταύρος Καραγκούνης. 

Την εκδήλωση άνοιξε η πολύ γνωστή αυτοδιοικητικός της Ναυπακτίας, Μαρία Ζιαμπάρα, η οποία είναι ξαδέρφη της συζύγου του Σταύρου Καραγκούνη. Η γυναίκα του Νάνσυ (το γένος Χριστοπούλου ) κατάγεται από τη Μηλιά Ναυπακτίας. Η κ. Ζιαμπάρα ξεκαθάρισε ότι παρόλο που δεν ανήκει στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την υπέρβαση και ήρθε να παρουσιάσει το Σταύρο γιατί ξέρει το έργο του για τη Ναυπακτία , γνωρίζει ότι ο Σταύρος είναι γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος . 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η συντονίστρια της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νατάσα Γιανούλου. Η κ. Γιανούλου τόνισε την ιδιαίτερα καλή σχέση με το Σταύρο Καραγκούνη και τη συνεργασία χρόνων σε διάφορα θέματα που αφορούν στη Ναύπακτο και τη λειτουργία την.

Αφού πήρε το λόγο ο Σταύρος Καραγκούνης ευχαρίστησε τις δύο κυρίες και ανέπτυξε τις προτάσεις του για την περιοχή. Καυτηρίασε τη θέση του Μητσοτάκη για κυβέρνηση δήθεν σταθερότητας, μετά από αλλεπάλληλες εκλογές που θα αφήνουν τη χώρα ασταθή και ζήτησε για πρώτη φόρα να ψηφίσει ο κόσμος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να εφαρμόσει το πρόγραμμα του

Αναγκαιότητα για τη χώρα να γυρίσει σελίδα και να σχηματιστεί κυβέρνηση σταθερή με τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, κάνοντας άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ και με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα . Η Ναύπακτος ευεργετήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλα χρηματικά ποσά για έργα. Όπως το κάνουμε τώρα θα το κάνουμε και την επόμενη περίοδο . 

Γιατί η Ναύπακτος διεκδικεί από την επόμενη  των εκλογών τα καλύτερα