Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:52: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 19:20

Με τόλμη και όραμα - Η Αιμιλία Γκανιάτσα υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκράτια

Υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές η Αιμιλία Γκανιάτσα.

Η Αιμιλία Γκανιάτσα γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1995 στα Ιωάννινα. Μεγάλωσε στην πόλη της Αμφιλοχίας. Στα 18 της έφυγε από την αγκαλιά της οικογένειας της ώστε να κυνηγήσει τα όνειρα της και να χτίσει το μέλλον της. Έχει Bsc στην ψυχολογία από το Canterbury Christ Church University και MSc στην σχολική ψυχολογία από το Essex University.

Η αγάπη της για τα παιδιά και την προσφορά την ώθησαν στο να συνεχίσει τις σπουδές της, ολοκληρώνοντας επιτυχώς προγράμματα όπως αυτό της Κλινικής Ψυχολογίας Παιδιού και Εφήβου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Ειδική Αγωγή και τις Διεπιστημονικές Πρακτικές Σύγκλισης στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Σεξουαλική Αγωγή στην Εκπαίδευση στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εργάστηκε σε οργανισμούς, σε ιδιωτικές εταιρείες, σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης και διατηρεί γραφείο Συμβουλευτικής στην Αθήνα.

Μπήκε στον κόσμο της μητρότητας το 2021 και ξεκίνησε το ταξίδι αυτό κρατώντας πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον γιο της.

Όντας μητέρα, εργαζόμενη, γυναίκα και έχοντας μεγαλώσει σε μικρομεσαία οικογένεια, γνωρίζει τις δυσκολίες των σύγχρονων ανθρώπων και τον αγώνα τους για την επιβίωση.

Το έργο της ως Ψυχολόγος – Σχολική ψυχολόγος, έχει ως βάση την αγάπη και τον σεβασμό στο παιδί, την ενσυναίσθηση και την ολιστική προσέγγιση των ανθρώπων και μέσα από αυτό ήρθε η ανάγκη για την ενασχόληση της με την πολιτική. Να στηρίξει, να ακούσει και να θεραπεύσει τον τόπο της.

Έχει όραμα, ιδέες και ενδιαφέρον για τον τόπο της, τα οποία την οδήγησαν στο να εργαστεί σαν εκπαιδεύτρια σε Δημόσιο ΙΕΚ του Αγρινίου. Κοντά στον τόπο, κοντά στους φοιτητές, βάζοντας το δικό της κομμάτι στο μέλλον του τόπου που την μεγάλωσε.

agriniopress.gr