Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:32: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 19:03

Ανακοίνωσε στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε Τραπεζιώτη για το Δήμο Αγρινίου ο Αλέξης Τσίπρας

Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τους δήμους Αθηναίων, Πειραιά, Πατρέων, Περιστερίου, Λαρισαίων και Αγρινίου ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η προεκλογική Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει σήμερα, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, όπου εγκρίνονται τα πλήρη ψηφοδέλτια του κόμματος.

Κατά την ομιλία του ωστόσο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και τη στήριξη του κόμματος σε υποψήφιους δημάρχους μεγάλων δήμων, μεταξύ αυτών και του Αγρινίου.

«Στο Δήμο Αγρινίου μπορούμε να ανακοινώσουμε τη στήριξή μας στον έγκριτο και μάχιμο δικηγόρο, Δημήτρη Τραπεζιώτη», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανακοίνωσε εξάλλου πως  στον Δήμο της Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, στο Δήμο Πειραιά  τον Γιώργο Γαβρίλη, στην Πάτρα τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αιβαλή, στο Δήμο Περιστερίου τον σημερινό Δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη, στη Λάρισα τον Απόστολο Καλογιάννη και στο Αγρίνιο τον Δημήτρη Τραπεζιώτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τα μέλη του κόμματος να βγουν από τα γραφεία και την κλεισούρα, και «να βρεθούμε όλοι εκεί που δένεται ο καρπός της αλλαγής και της προοδευτικής κυβέρνησης, στην κοινωνία. Να ακούσουμε το κόσμο. Να πείσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα η διέξοδος».

Παράλληλα ζήτησε την οικονομική στήριξη των πολιτών: «Η καμπάνια μας θα χρηματοδοτηθεί από τους φίλους και υποστηρικτές μας κι όχι από κρυφούς χορηγούς», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Τραπεζιώτης είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του 2014 όταν διεκδίκησε ανεπιτυχώς τον δήμο Αγρινίου.

agrinionews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 19:35