Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:13: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 14:37

Η ΚΟΒ Μεσολογγίου του ΚΚΕ καταγγέλει την παρουσία του κόμματος «Έλληνες» στην κατάθεση στεφάνων

Κομματική Οργάνωση Μεσολογγίου του ΚΚΕ: Καταγγέλει την προκλητική παρουσία του νέου πολιτικού φασιστικού μορφώματος «Έλληνες» στην κατάθεση στεφάνων για την ηρωική έξοδο του μεσολογγιου της 10ης  Απρίλη 1826, στον Κήπο των Ηρώων την Παρασκευή 7/4/2023.

Η προκλητική παρουσία του καταδικασμένου φασίστα με την εγκληματική οργάνωση της  Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση και η κατάθεση στεφάνου από το νέο πολιτικό φασιστικό μόρφωμα «Έλληνες» προσβάλλουν και βεβηλώνουν τους εθνικοαπελευθερωτικούς και κοινωνικούς αγώνες του λαού μας.

Οι απόγονοι των δωσίλογων και προδοτών της ναζιστικής κατοχής, οι υμνητές της χούντας, οι κήρυκες της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και του φασισμού, οι μαχαιροβγάλτες τραμπούκοι και πιστά σκυλιά των μεγαλοεπιχειρηματιών, δεν πρέπει να έχουν θέση πουθενά, ούτε να παρουσιάζονται ως τιμητές των λαϊκών αγώνων.

Με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής και των άλλων πολιτικών δυνάμεων που παρευρίσκονταν στο ίδιο σημείο σφυρίζοντας αδιάφορα, δόθηκε πάτημα στους καταδικασμένους φασίστες να ξαναβγούν στο προσκήνιο.

Μόνο το οργανωμένο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα μπορεί να απομονώσει τους φασίστες, η εργατική τάξη έχει μνήμη και συνείδηση να τους συντρίψει. Καλούμε όλο τον λαό του Μεσολογγίου να καταδικάσει την παρουσία των φασιστών στις ημέρες μνήμης και τιμής στους ηρωικούς Εξοδίτες, να τους απομονώσει με τον οργανωμένο αγώνα του και να παλέψει για να ανατραπεί η μήτρα που γεννά την εκμετάλλευση, τη φτώχεια και το φασισμό.

Μόνο ο οργανωμένος λαός με ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μια κοινωνία που θα υπηρετούνται οι λαϊκές ανάγκες.

ΚΟΒ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ