Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  11:16: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 09:37

Η καπιταλιστική αριστερά της Ελλάδας!

Στην σημερινή τραγική πολιτική πραγματικότητα που όλες οι πολιτικές δυνάμεις συντελούν στο καθεστώς καταστροφής της χώρας,η αριστερά έχει έναν ξεχωριστό ρόλο  στην εθνική αποδόμηση!
 
Από την μια τα οράματα του Τσίπρα και ο ΣΥΡΙΖΑ ως μανδύας του πάλαι ποτέ ΚΚΕ-εσωτερικού κι από την άλλη το σταλινικό ΚΚΕ ως οι καλύτεροι υπηρέτες του συστήματος,ποδοπατούν και ποδηγετούν την οποιαδήποτε αντίδραση έχει ο λαός μας κάτω από την κόκκινη μπότα τους.
 
Κομματικοποιούν αυθαίρετα όλα τα κοινωνικά  εγκλήματα που εχουν συντελεστεί σε βάρος του Ελληνικού λαού δίνοντας την δυνατότητα στην εξουσία να παραμείνει ασύδοτη,εφόσον οι αντιδράσεις δεν έχουν καθολικό λαι παλλαικό χαρακτήρα.
 
Με τις πλάτες του κρατικού παρακράτους καπελώνουν τις αντιδράσεις και τις καθιστούν ανίσχυρες!
 
Πληρωμένοι από τα αφεντικά τους, τους τοκογλύφους και με τα ρόπαλα στα χέρια διαβρώνουν και υποσκάπτουν την γνήσια λαική αντίδραση.
 
Η αριστερά και οι κομμουνιστές στην χώρα μας, είναι τα δεκανίκια της εξουσίας,είναι αυτοί που τους δίνουν το άλλοθι για να συνεχίσουν τα Εθνοκτόνα σχέδιά τους.
 
Ειναι αυτοί που <<βρωμίζουν>> όλα τα δίκαια λαικά αιτήματα και τις διαμαρτυρίες έτσι ώστε το καθεστώς να έχει την δυνατότητα να τις καταστείλει βίαια.
 
Λίγα χρόνια έχουν περάσει από την μέρα που το παιδί του λαού ο Αλέξης,πήρε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και πήγε να συναντήσει στο Παρίσι τους παγκόσμιους τοκογλύφους για να υπογράψει την καταδυνάστευσή μας.Ο Αλέξης που ζει σε παραθαλάσσια βίλα με το ενοίκιο των 500 ευρώ,αυτός που όταν καιγόταν το Μάτι άραζε στα γιώτ της πλουτοκρατίας.
 
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι  η είσπραξη του πολιτικού κέρδους που βασίζεται στον ανθρώπινο πόνο.
 
Το ΚΚΕ Α.Ε είναι μια άλλη ιστορία,με επιχειρήσεις,με κονόμα και δουλειές κάτω από το τραπέζι αλλά που το σύστημα δεν του χαλάει χατήρι κι ας δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν αποδέχεται κανέναν οικονομικό έλεγχο εκ μερους των κρατικών υπηρεσιών.
 
Κάποτε πρέπει ο λαός να καταλάβει ότι όλος αυτός ο <<αγωνιστικός>> συρφετός είναι ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ του συστήματος!
 
Είναι πληρωμένοι για να συγκρατούν τον οργισμένο λαό έτσι όπως έκαναν έξω από την βουλή τον καιρό των <<αγανακτισμένων>> όταν υπογράφονταν τα μνημόνια!
 
Είναι καλοταισμένοι για να προπηλακίζουν και να λοιδωρούν όλους όσους αντιστέκονται σε προδοτικές συμφωνίες,όπως αυτή ενάντια στην Μακεδονία μας.
 
Είναι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι για να τρέξουν να προλάβουν τις διαμαρτυρίες για το ΕΓΚΛΗΜΑ των ΤΕΜΠΩΝ πριν αυτές προσλάβουν μεγάλες διαστάσεις και γίνουν ένα ποτάμι που θα τους έπνιγε όλους τους,δεξιούς κι αριστερούς!
 
Κάθε φορά που ο λαός βγαίνει να διαδηλώσει απέναντι στην διεφθαρμένη εξουσία είναι πλέον θεσμός το κόκκινο καπέλωμα και η τελική υποταγή!
 
ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ!
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ;
 
ΧΡΉΣΤΟΣ ΡΉΓΑΣ
υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Εθνικό κόμμα Έλληνες
Διαβάστηκε 624 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 09:42