Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:14: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 18:25

Γιώργος Βαρεμένος: «Ψηφίστε Μητσοτάκη για να πείτε και το νερό νεράκι» (βίντεο)

«Ο κ. Μητσοτάκης απαξιώνει τις πρώτες εκλογές, αποτελώντας έναν παράγοντα αστάθειας και εν δυνάμει πολιτικής ανωμαλίας, ‘όταν υπαινίσσεται σαφώς μετεκλογικές αποστασίες από άλλα κόμματα».

Αυτό τόνισε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Βαρεμένος στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, και προσέθεσε:

«Μετά τα αδιέξοδα που παρήγαγε η πολιτική του, τώρα απειλεί να τα σαρώσει όλα και όχι μόνον τον σιδηρόδρομο και τις δημόσιες δομές, αλλά και την δημόσια υγεία και το ίδιο το κράτος, το οποίο θεωρεί τσιφλίκι. Απειλεί ακόμη και με την ιδιωτικοποίηση του νερού. Ψηφίστε Μητσοτάκη για να πείτε και το νερό νεράκι!»

Εξ άλλου, σε συζήτηση στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, ο Γ. Βαρεμένος τόνισε: «Ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχει εν δυνάμει συμμάχους• είναι απομονωμένος και τοξικός. Αφού δεν διαθέτει κόμματα πρόθυμα να συνεργασθούν μαζί του, ανακάλυψε τα ….χρώματα, προαναγγέλλοντας τρανές μεταγραφές εν είδει αποστασίας μετά τις εκλογές;», προσθέτοντας:

«Οι επερχόμενες εκλογές είναι ευκαιρία για μία προοδευτική κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας στην βάση ενός προγράμματος με κατεύθυνση την αναγέννηση της πατρίδας μας. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τις αντιπαραθέσεις του παρελθόντος και να αποτελέσει παρελθόν ο σημερινός πρωθυπουργός, ο οποίος, ενώ αποδείχθηκε αδύναμος μπροστά στα προβλήματα, θέλει τώρα να εμφανισθεί ως αυτοδύναμος.»

agrinionews.gr