Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:51: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 18:49

Κυριάκος Μητσοτάκης για εκλογές 2023: Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Έβρου

Την άνοιξη και σε χρόνο τέτοιο ώστε πρακτικά να έχει εξαντληθεί η τετραετία, θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές του 2023, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αλεξανδρούπολη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα ΜΜΕ της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης

Όπως είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ίδιος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Έβρου για λόγους συμβολικούς και ουσιαστικούς, γιατί, όπως είπε «ο Εβρος είναι στην πρώτη γραμμή των αναπτυξιακών ευκαιριών».

Σε ερώτηση αν φοβάται το ενδεχόμενο να εκφραστεί στις πρώτες κάλπες η δυσαρέσκεια των πολιτών λόγω των προβλημάτων από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, απάντησε ότι γνωρίζει πώς μπορεί να υπάρξει δυσαρέσκεια και νευρικότητα, ωστόσο τα διλήμματα θα είναι πολύ ξεκάθαρα. Η πρώτη κάλπη θα είναι η κρίσιμη, θα στείλει τα μηνύματα και η δεύτερη κάλπη θα τα επιβεβαιώσει, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Τόνισε πως ο ίδιος ουδέποτε επιδίωξε το τοξικό κλίμα και την αντιπαράθεση ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει στις εκλογές του Οκτωβρίου την εκ νέου υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου.

Πηγή: newsit.gr