Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:30: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 18:48

Εκλογές Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας: Πρώτη δύναμη η «Συνεργασία Εργαζομένων»

Εκλογές Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας: Πρώτη δύναμη η «Συνεργασία Εργαζομένων» με τον Θύμιο Κομματά να παίρνει 232 σταυρούς. 

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση από τις εκλογές που διεξήχθησαν χθες στο Αγρίνιο και σε ακόμη 6 δήμους της Αιτωλοακαρνανίας με σκοπό την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των Εργαζομένων ΟΤΑ στα Υπηρεσιακά Συμβούλια πραγματοποιούνται στην Αιτωλοακαρνανία.

Από τα τρία ψηφοδέλτια που υπήρχαν εκλέχθηκαν με βάση τα όσα ορίζει ο νόμος, δύο άτομα για το μόνιμο προσωπικό και ένας για τους εργαζόμενους με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Από τους 912 εγγεγραμμένους ψήφισαν οι 638. Εντοπίστηκαν 623 έγκυρα ψηφοδέλτια και 15 άκυρα, ενώ δεν υπήρξε κανένα λευκό.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

 

  

“Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Με υπευθυνότητα θα συνεχίσουμε να  αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους  – μέλη των εφορευτικών επιτροπών για την άψογη διαδικασία των εκλογών” δήλωσαν οι εκλεγμένοι.

Εκλογές Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας: Πρώτη δύναμη η «Συνεργασία Εργαζομένων»
Ο Θύμιος Κομματάς

sinidisi.gr