Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:23: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 19:13

Η ΝΔ απαντά στην ομιλία Πολάκη στο Αγρίνιο

Η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ απαντά με ένα βίντεο από τις “ατάκες” του Παύλου Πολάκη για να δείξει την κατά τη γνώμη της τοξική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει :
Πολάκης: Και η οικογένεια των Καραμανλήδων έπαιρνε τη μίζα τους

Πιστός στην πολιτική ανηθικότητα και την τοξική ρητορική που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο του αξιακού προτάγματος του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε για μία εισέτι φορά ο συνδαιτυμόνας του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως απηύθυνε ομιλία στα μέλη τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια της οποίας καταφέρθηκε με σκαιούς χαρακτηρισμούς εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων.

Καταχειροκροτούμενος από πρωτοκλασάτα στελέχη και μέλη του κόμματος που βρίσκονταν στην αίθουσα, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε πως πολιτικές οικογένειες όπως του Καραμανλή, έπαιρναν μίζες από επιχειρηματίες.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένεια Μητσοτάκη λέγοντας πως σε κάθε πράγμα βγάζει το κατιτί της.Αναφερόμενος στη Δεξιά δήλωσε πως το 20% των ψηφοφόρων της κρατάει από τους γερμανοτσολιάδες της Κατοχής. Τέλος κατέληξε λέγοντας πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάξει τη Δικαιοσύνη, κάνουμε μια τρύπα στο νερό.

Τάδε έφη ο βαθύς και εμβριθής πολιτικός στοχαστής του ΣΥΡΙΖΑ, ομοτράπεζος του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον αποθεώνουν με εκδηλώσεις λατρείας τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος που επιδιώκει να κυβερνήσει την Ελλάδα, ευαγγελιζόμενοι ότι θα φέρουν την πρόοδο και την ηθική ανάταξη της χώρας.

agrinioculture.gr