Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:59: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 11:10

ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας: Νέος πρόεδρος ο Ηλίας Πάνου

Ο Ηλίας Ν. Πάνου, ανακηρύχθηκε ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας μετά τον έλεγχο των υποψηφιοτήτων.

Συγκεκριμένα:

Με το πέρας του ελέγχου των υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη των νέων Προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα ανακοινώθηκε η ανακήρυξη του Ηλία Ν. Πάνου ως νέου Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Ηλίας Ν. Πάνου με καταγωγή από το Αγρίνιο, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος και μέλος της οργάνωσης από το 2009 αναφέρει σε σχετική του δήλωση:

«Με την εκλογή μου ως Πρόεδρος φιλοδοξώ η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας να γίνει πρότυπο νομαρχιακής οργάνωσης, φιλική προς όλους τους νέους, που θα μπορούν να μας προσεγγίσουν και να τους ακούσουμε ουσιαστικά σε όσα τους προβληματίζουν. Πιστεύω στην ανάγκη των νέων να εκφραστούν και να συνεισφέρουν στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ να εφαρμόσουν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να χτίσουν την Ελλάδα του 2030.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους  με στήριξαν κατά την διάρκεια της διαδικασίας εκλογής τιμώντας με με την υπογραφή τους. Ωστόσο, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως  για την προσφορά του τον απερχόμενο Πρόεδρο και πάνω απ όλα φίλο μου Γιώργο Σταράμο, που συνεργαστήκαμε σε κλίμα ενότητας παρά τις αντιξοότητες και πολιτικές σκοπιμότητες της εποχής.

Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους ενώπιον της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ και στο πλευρό του Προέδρου της Ορφέα Γεωργίου εκπροσωπώντας επάξια την Αιτωλοακαρνανία μας.»

Εκ μέρους όλων των μελών της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας ευχόμαστε στο νέο Πρόεδρο μία καλή και δημιουργική θητεία, γεμάτη δράσεις για μία ισχυρή ΟΝΝΕΔ. Μία ΟΝΝΕΔ, που θα εκφράζει και θα στηρίζει έμπρακτα τους νέους και την κοινωνία.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

sinidisi.gr