Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:11: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 19:49

O Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά” Γιώργος Φίλιππας σε ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας

Ως νέος άνθρωπος, που αγαπά αυτό τον #τόπο, βλέποντας τους συνανθρώπους μου να υποφέρουν από τις #κυβερνητικές πολιτικές, δεν μπορώ να μένω αμέτοχος.

Όπως είπα και στη συνέντευξη που παραχώρησα σήμερα το μεσημέρι στην κ. Έλενα Ματσούκα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ομογένειας "Ράδιο Σύμπαν", η ενασχόληση μου με την #πολιτική, έχει να κάνει με τη σκέψη πως αν εμείς οι ίδιοι δεν πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας, ουδείς άλλος θα το κάνει για εμάς.

? Το #brain_drain που κάνει τη χώρα μας να αιμορραγεί από ανθρώπινο δυναμικό και προοπτική ανάπτυξης, πρέπει να σταματήσει.

✅️ Δημιουργούμε τις #προϋποθέσεις, ώστε η νέα γενιά του τόπου μας να μπορέσει να ζήσει υπερήφανη στη χώρα που τη γέννησε.

Δείτε την συνέντευξη στο πρώτο σχόλιο της δημοσίευσης.

✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
-----------
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”
mob.: 6955422489
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-----------
Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ: www.eleutheroixana.gr

#ΕλεύθεροιΞανά

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 00:28