Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:40: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 18:41

Το ελληνικό Κράτος ως συνεργός και οι θρασείς φονιάδες

Μέχρι τις 11 το προηγούμενο βράδυ η 21χρονη Εμμανουέλα από τα Χανιά ήταν με τους δικούς της. Έφυγε να συνεχίσει τις σπουδές της στην Κτηνιατρική του ΑΠΘ, προσγειώθηκε στο “Μακεδονία” και λίγη ώρα μετά ο χάρος την πήρε μαζί του.

Ο 26χρονος Αλβανός, που την σκότωσε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε να πεθάνει σαν το σκυλί, δεν είχε καν δίπλωμα και είχε μπλέξει πριν λίγο καιρό σε υπόθεση ναρκωτικών. Μαζί του και μια 19χρονη “ημεδαπή” που δεν έκανε τίποτε, συμμετείχε στον φόνο όσο πέρασε από το χέρι της.

Στην Ελλάδα η εγκατάλειψη θύματος τροχαίου-και μάλιστα από παραβατικό που δεν έχει καν την ευθιξία να βγάλει άδεια οδήγησης-είναι… πλημμέλημα, αλλού πας δεκαετίες φυλακή. Αλλά δεν είναι καν αυτό το χειρότερο.

Ο 26χρονος εισαγόμενος αλήτης δεν έβγαλε καν τον σκασμό, δεν έδειξε καν ταπεινοφροσύνη. Είπε ότι η άτυχη κοπέλα δεν πέρασε από διάβαση πεζών!
Με άλλα λόγια, είχε το θράσος να αποσείσει τις ευθύνες του παρότι δεν θα έπρεπε καν να ήταν στην Ελλάδα αφού ζούσε λαθραία στην χώρα. Μάλλον ζούσε λάθρα, δηλαδή παράτυπα, χωρίς καμία άδεια, διότι ως γνωστόν “κανείς άνθρωπος δεν είναι λαθραίος”, σύμφωνα με τα ευαγγέλια των προοδευτικών της Ελλάδας.

Η αλήθεια είναι μία και σκληρή: το ελληνικό Κράτος είναι υπεύθυνο για τέτοιες δολοφονίες. Θα πρέπει να πληρώνει αποζημίωση κάθε φορά που κάποια Εμμανουέλα δολοφονείται από κάποιον “26χρονο” χωρίς όνομα, εισβολέα στην χώρα (που τον προστατεύει κι ο νόμος για την δημοσίευση)!
Διότι είναι το Κράτος που δεν φρόντισε να ελέγξει τα σύνορά του κι έβαλε μέσα κάποιον που δεν έχει καμία δουλειά να είναι εδώ και που τελικά άφησε την νεαρή φοιτήτρια μόνη της να πεθάνει στον δρόμο.

Η οικογένεια της κοπέλας αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της και να δώσει ζωή σε πολλούς ανθρώπους. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν θα ξαναδεί το φως της μέρας ενώ ο φονιάς της και η φίλη του θα μεγαλώσουν και θα δουν παιδιά, χαρές ή και λύπες.

Και πολύ πιθανόν χωρίς καν τύψεις…

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 581 φορές