Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:39: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 13:42

ΝΔ: διεργασίες στη ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας για τον νέο πρόεδρο

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας πορεύεται εδώ και 15 περίπου μέρες χωρίς πρόεδρο καθώς ο Γ.Παρμάκης παύθηκε των καθηκόντων του (έναν χρόνο μετά την εκλογή του).

Έκτοτε δεν έχει ορισθεί διάδοχος του-παρά την παραπληροφόρηση που εκπορεύθηκε από συγκεκριμένους κύκλους- και το ζήτημα αποτελεί «πονοκέφαλο» για την κεντρική διοίκηση του κόμματος.

Υπήρξαν κρούσεις σε διάφορα πρόσωπα των τοπικών κοινωνιών για να ορισθεί πρόεδρος άτομο εκτός ΔΕΕΠ αλλά τελικώς προκρίθηκε άλλη διαδικασία. Αυτή που θα λάβει χώρα την προσεχή Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022.

Τα 11 μέλη της ΔΕΕΠ λοιπόν θα συνεδριάσουν με σκοπό να καταλήξουν σε πρόταση για το πρόσωπο που επιθυμούν να αναλάβει τη θέση του προέδρου. Η πρόταση θα σταλεί στην αρμόδια Γραμματεία Οργανωτικού για να λάβει την τελική απόφαση. Αν ωστόσο υπάρχουν περισσότεροι του ενός ενδιαφερόμενοι , τα 11 μέλη της ΔΕΕΠ θα ψηφίσουν.

Μια μάλλον πρωτόγνωρη διαδικασία για τη Νομαρχιακή του κόμματος η κατάσταση στην οποία μόνο προβληματισμό προκαλεί στην κεντρική διοίκηση. Μια νομαρχιακή που ουσιαστικά καμία ουσιαστική παρέμβαση δεν έχει ζητήματα του τόπου.

agrinionews.gr