Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:04: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 14:12

ΝΔ : Τι βάρυνε για την παύση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας

Παύθηκε από τη θέση του ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΔΕΕΠ(πρώην ΝΟΔΕ) Αιτωλοακαρνανίας για την ΝΔ Γιώργος Παρμάκης μετά από απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος.

Προφανώς βάρυνε στην κομματική κρίση η εμπλοκή του σε δίκη που τον έκρινε ένοχο με τριετή αναστολή σε πρώτο βαθμό, για συμπλοκή στην οποία συμμετείχε έξω από νυχτερινό κέντρο στο Αγρίνιο το 2017.

Αυτό που βάρυνε ακόμη περισσότερο όμως είναι το ευρύτερο πολιτικό και κοινωνικό κλίμα της εποχής. Με τις αντιπαραθέσεις στη Βουλή για την υπόθεση των παιδεραστών στον Κολωνό και με μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ να προωθεί στα κοινωνικά δίκτυα το γνωστό hashtag, αλλά και τις φωτογραφίες του παιδεραστή Μίχου με επιφανή στελέχη της ΝΔ να γίνονται φέιγ βολάν από τα τρολ της Κουμουνδούρου στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ταυτίσει συνολικά το κόμμα με έκνομες πράξεις και από να συναχθεί το συμπέρασμα της συγκάλυψης, η ΝΔ δεν θέλει καμία «σκιά» στις τάξεις της.

Έτσι οποιαδήποτε εμπλοκή, κομματικού αξιωματούχου σε οποιαδήποτε ποινικής υφής υπόθεση, συνεπάγεται και την απομάκρυνσή του, ακόμη κι αν δεν υπάρχει αμετάκλητη δικαστική απόφαση.

Πλέον το κόμμα καλείται να βρει αντικαταστάτη και ορισμένες πληροφορίες μιλούν ακόμη για ορισμό νέου προέδρου, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει εκλεγεί στη Διοικούσα Επιτροπή.

sinidisi.gr