Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:51: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 23:05

Ο Μπακογιάννης διέγραψε τη σύζυγο του 53χρονου από τη δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά»

Τη διαγραφή της συζύγου του 53χρονου, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη μαθήτρια, από τη δημοτική του παράταξη αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Η σύζυγός του 53χρονου κατηγορούμενου ήταν κοινοτική σύμβουλος.

Πηγές του δήμου Αθηναίων αναφέρουν ότι είναι προφανές ότι σε αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατον η σύζυγος του κατηγορουμένου να συνεχίσει να ασκεί το καθήκοντα της. Για αυτό, από το πρωί της Δευτέρας, έχει ζητηθεί η παραίτηση της από τα συλλογικά όργανα στα οποία συμμετείχε και σήμερα, με απόφαση του δημάρχου, διαγράφηκε από την δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά».

Την παραίτηση της συζύγου του 53χρονου είχε ζητήσει ο Νάσος Ηλιόπουλος

Νωρίτερα, την παραίτηση της συζύγου του Ηλία Μίχου είχε ζητήσει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανοιχτή πόλη" Νάσος Ηλιόπουλος.

"Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων και η πολιτεία έχουν την ευθύνη για την άμεση στήριξη ψυχολογικά και υλικά της οικογένειας του θύματος στον Κολωνό. Να σταματήσει άμεσα η παρουσία ΜΜΕ έξω από το σπίτι του θύματος, να προστατευθεί η οικογένεια και το θύμα" ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

"Μετά όμως και τις τελευταίες καταγγελίες της μητέρας του θύματος προκύπτει πολιτικό θέμα για τον Δήμο Αθηναίων. Δεν γίνεται να παραμείνει στην θέση της η γυναίκα του κατηγορούμενου τη στιγμή που καταγγέλλεται για προσπάθεια συγκάλυψης" συμπλήρωσε.