Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:39: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 13:52

Κ. Καραγκούνης: Το “ευχαριστώ” στον Στέλιο Πέτσα για τη χρηματοδότηση του Δήμου Θέρμου

Τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ευχαριστεί ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης με αφορμή χρηματοδότηση ύψους 180.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών που προκαλούνται, κυρίως, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στο αγροτικό οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε χθες από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, χρηματοδότηση του δήμου Θέρμου του νομού Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β΄ βαθμού της Χώρας».

Το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 180.000 ευρώ και η χρηματοδότηση θα γίνει απολογιστικά σύμφωνα με την πρόοδο των έργων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη, πρόκειται για ένα μείζον ζήτημα που από την πρώτη στιγμή έθεσε προς την κυβέρνηση ο δήμαρχος του Θέρμου κ. Κωνσταντάρας και που εδώ και αρκετά χρόνια απασχολεί την ευρύτερη περιοχή, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τα βαρέα οχήματα που διασχίζουν καθημερινά τμήματα της αγροτικής οδοποιίας του δήμου, προκαλούν φθορές, η αποκατάσταση των οποίων είναι αδύνατο να επέλθει μόνο από τα δημοτικά κονδύλια, καθιστώντας την κατ’ αυτόν τον τρόπο επικίνδυνη προς χρήση.

” Ο κ. Καραγκούνης, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Πέτσα για το ενδιαφέρον που επέδειξε επί του θέματος και την έγκριση της χρηματοδότησης που θα επιφέρει την αποκατάσταση των ζημιών και θα εμποδίσει πιθανές ζημιές στο μέλλον”, τονίζεται στη σχετική ενημέρωση.

sinidisi.gr