Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:52: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 18:11

Υποψήφια με την ΝΔ στην Α’Αθηνών η Αιτωλοακαρνάνισσα Άννα Ροκοφύλλου

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντηση στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου, η δικηγόρος, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Άννα Ροκοφύλλου, θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών.

Η Άννα Ροκοφύλλου, κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Ροκόφυλλου, στο παρελθόν διετέλεσε σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών σε θέματα Κοινοτικού Δικαίου ενώ υπήρξε και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ.

Ροκοφύλλου: Συστρατεύομαι με το εκσυγχρονιστικό ρεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η Άννα Ροκοφύλλου δήλωσε:

«Έχοντας μια πολύχρονη προσωπική και οικογενειακή πολιτική διαδρομή στο χώρο του Προοδευτικού Κέντρου και της Σοσιαλδημοκρατίας, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές αποφάσισα να συστρατευθώ με το εκσυγχρονιστικό ρεύμα σταθερότητας και συνέχειας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπλα μου στη νέα αυτή προσπάθεια θα είναι η επαφή μου με τους Αθηναίους, που σφυρηλατήθηκε στα 25 χρόνια που τους υπηρετώ ως αυτοδιοικητικό στέλεχος. Και ελπίζω ότι θα βρεθούν δίπλα μου, συμμεριζόμενοι την άποψή μου ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης, σιγουριάς και ανανέωσης που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019».

agrinionews.gr