Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  1:59: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 10:05

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Τσίπρας νίκησε τον κ. Τσίπρα

Με σκωπτική διάθεση σχολιάζει το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ.Τσιπρας νίκησε τον κ.Τσίπρα κι ανατρέποντας τα προγνωστικά, εκλέχτηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας ότι έχει κατοχυρώσει τη θέση του μετά την επερχόμενη ήττα. Γιατί αυτός ήταν ο στόχος του», αναφέρει.

«Όσο για τους πανηγυρισμούς για τη συμμετοχή αρκεί να θυμίσουμε τους αριθμούς: στις καλπες για εκλογή Προέδρου της ΝΔ έλαβαν μέρος 404.000 πολίτες και για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συμμετείχαν 270.000 πολίτες. Η σύγκριση μιλάει από μόνη της», σημειώνει η ΝΔ

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Ο κ.Τσιπρας νίκησε τον κ.Τσίπρα κι ανατρέποντας τα προγνωστικά, εκλέχτηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας ότι έχει κατοχυρώσει τη θέση του μετά την επερχόμενη ήττα. Γιατί αυτός ήταν ο στόχος του.

Όσο για τους πανηγυρισμούς για τη συμμετοχή αρκεί να θυμίσουμε τους αριθμούς: στις καλπες για εκλογή Προέδρου της ΝΔ έλαβαν μέρος 404.000 πολίτες και για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συμμετείχαν 270.000 πολίτες. Η σύγκριση μιλάει από μόνη της.

Αν βεβαίως μπορεί να υπάρξει σύγκριση, αφού ούτε ένας και μοναδικός υποψήφιος υπήρχε, ούτε καλούνταν στην κάλπη 15χρονοι και όποιος βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, ακόμα και χωρίς εκλογικά δικαιώματα.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αντί να προβληματιστούν, όταν έχουν κάνει τέτοια καμπάνια, συνεχίζουν να κατασκευάζουν μια δική τους πραγματικότητα, στην οποία πάντα κερδίζουν. Κυριως οταν τρέχουν μόνοι τους.

agrinionews.gr