Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:03: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 18:20

Οικονόμου: Ο Τσίπρας εδώ και 15 χρόνια που είναι πολιτικός αρχηγός έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη

«Και στο νέο σημερινό παραλήρημά του, στην αίθουσα του κοινοβουλίου μάλιστα, ο κ. Τσίπρας, εξακολουθεί να διαστρεβλώνει ενσυνείδητα την πραγματικότητα» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, για την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

«Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να διαστρεβλώνει ενσυνείδητα την πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Η δήλωση του κ Οικονόμου

«Και στο νέο σημερινό παραλήρημά του, στην αίθουσα του Κοινοβουλίου μάλιστα, ο κ. Τσίπρας, εξακολουθεί να διαστρεβλώνει ενσυνείδητα την πραγματικότητα.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, που έχει βγάλει δικό του λογαριασμό και την επιστροφή του 60% των αυξήσεων για την οποία με βάση τα Tsipronomics «υπολογίζει» σε 600 ευρώ για κάθε καταναλωτή, κάτι που ποτέ δεν ειπώθηκε.

Αυτό που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και θα υλοποιηθεί στο ακέραιο είναι ότι θα επιστραφεί σε όσους έχουν εισόδημα μέχρι 45.000 ευρώ το 60% των αυξήσεων, μετά τις εκπτώσεις των παρόχων και έως του ποσού των 600 ευρώ. Κι ότι θα φορολογηθούν με 90% τα υπερέσοδα των επιχειρήσεων.

Ο κ. Τσίπρας ψευδόμενος όπως το συνηθίζει, το έχει κάνει 600 ευρώ στον καθένα για να μιλήσει στη συνέχεια, για «ψίχουλα». Εδώ και 15 χρόνια, που είναι πολιτικός αρχηγός, έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη. Το κακό γι΄αυτόν είναι ότι η κοινωνία το ξέρει καλά».

agriniopress.gr