Τετάρτη, 4η Οκτωμβρίου 2023  8:47: μμ
maue poy psifizeis  μάθε που ψηφίζεις  
  rss button fb button fb button

σελιμας γιαννης

κωστας πιστιολας

κωστακοπουλος χρηστος

κουτσουπιά κατερίνα

χηρας τρυφωνας

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 22:27

Ο Κώστας Καραγκούνης στην Οικονομική Υπηρεσία Ναυπάκτου

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας, όπου συζήτησε με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ και Προϊστάμενο του τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου της υπηρεσίας, κ. Νικηφόρο Μακκό καθώς και με λοιπούς προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπολοίπων τμημάτων.

Όπως αναφέρεται σχετική ενημέρωση, κεντρικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τόσο οι εργαζόμενοι επί τo έργον όσο και οι πολίτες κατά την εξυπηρέτησή τους.

Εκφράστηκε δε από τους υπαλλήλους η δυσκολία που φέρει για την υπηρεσία το ζήτημα ρύθμισης του τέλους ακίνητης περιουσίας, όπως επίσης και κεντροποίησης του συστήματος με άλλες πλατφόρμες του δημοσίου, ώστε να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο κ. Καραγκούνης, ακούγοντας με προσοχή το εν λόγω αίτημα, έλαβε την πρωτοβουλία και τηλεφώνησε εκείνη τη στιγμή στον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλογια να τον ενημερώσει σχετικά. Ο υφυπουργός συνέστησε στον κ. Καραγκούνη να καταθέσουν οι εργαζόμενοι σχετικές προτάσεις επί του ζητήματος, διότι επίκειται στο ερχόμενο διάστημα σχετική νομοθετική παρέμβαση του Υπουργείου, πράγμα που μετέφερε ο βουλευτής στους υπαλλήλους και αναμένεται να πραγματωθεί άμεσα.

Καραγκούνης Οικονομική Υπηρεσία Ναυπάκτου

Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον κ. Καραγκούνη για την ουσιαστική συνάντηση και την άμεση δράση του και εκείνος με τη σειρά του, τους διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

sinidisi.gr