Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:39: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 20:05

ΝΔ: Τσίπρας και Κασιδιάρης ταυτίζονται για τη ρωσική εισβολή – Είναι με τον Πούτιν

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγορεί ότι ταυτίζεται με τις απόψεις Κασιδιάρη για το ουκρανικό εξαπέλυσε το απόγευμα της Παρασκευής η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της ΝΔ, υπενθυμίζει τις πλατείες των αγανακτισμένων σημειώνοντας όμως ότι το 2022 δεν είναι 2012.

«Είναι προφανές από την αρχή της εισβολής ότι είναι με τον Πούτιν» σημειώνει με έμφαση η ΝΔ η οποία παράλληλα δίνει στη δημοσιότητα τις σχετικές αναρτήσεις που έκαναν οι κ.κ. Τσίπρας και Κασιδιάρης μετά την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, το γραφείο τύπου της ΝΔ σημειώνει:

«Κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες και προσχήματα προκειμένου να κρύψουν αυτό που είναι προφανές από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: ότι είναι με τον Πούτιν. Η χθεσινή απουσία από τη Βουλή, ΚΚΕ, Ελληνικής Λύσης, ΜεΡΑ25 και η παρουσία-απουσία του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε καθαρά σε όλους ποιοι είναι με το μέρος εκείνων που υπερασπίζονται τη χώρα τους και ποιοι είναι με τον εισβολέα και δεν βγάζουν μιλιά για τις δολοφονίες αμάχων, τις φρικαλεότητες, την καταστροφή. Και λένε τα ίδια που λέει στην ανάρτησή του ο καταδικασμένος Η. Κασιδιάρης. Η “πάνω πλατεία”, συναντιέται ξανά με την “κάτω πλατεία”. Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012».

Δείτε τις αναρτήσεις Τσίπρα και Κασιδιάρη που δημοσίευσε η ΝΔ



 agriniopress.gr