Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:24: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 19:16

ΣΥΡΙΖΑ: Να διαγραφεί ο κ. Σιμόπουλος από την ΚΟ της ΝΔ – Οι δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος. Η Κουμουνδούρου ζητεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει στη διαγραφή του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης από την Κ.Ο. της ΝΔ.

“Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάνοντας αναφορά σε χθεσινή συνέντευξη βουλευτή της ΝΔ.

“Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε “λεκέ” τους 23.700 θανάτους και την πανδημία… τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση.

Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορονοϊού” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

“Περιμένουμε την αυτονόητη διαγραφή Σιμόπουλου από τον κ. Μητσοτάκη. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει πως τα λόγια του εκφράζουν και τον ίδιο, κάτι που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση”

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

“Αυτό που θέλουν να περάσουν η αντιπολίτευση και ένα μέρος των δημοσιογράφων κάνοντας την τρίχα, τριχιά. Άλλη είναι η Ελλάδα έξω για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων” ανέφερε ο κ. Σιμόπουλος, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην εκπομπή Kontra24 για την πανδημία.

“23.700 νεκρούς μετράει η χώρα κ. Σιμόπουλε. Η τρίχα δεν γίνεται τριχιά έτσι…” ανέφερε η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη.

‘Όταν ο λεκές τον βλέπεις, τον βλέπεις, τον βλέπεις, μπορεί να μεγαλώνει κιόλας, αν επικεντρώνεσαι στον λεκέ”, είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Σιμόπουλος. Απόσπασμα από την τοποθέτησή του ανέβασε στο Twitter o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Δείτε το βίντεο μετά το 1:57:00

nasos iliopoulos 4 2 2022

agriniopress.gr