Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:25: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 21:32

Ήρθαν τα Rafale και έφεραν πατριδοκαπηλεία και εθνομηδενισμό

Ήρθαν τα Rafale και έφεραν πατριδοκαπηλεία και εθνομηδενισμό

Ήρθαν τα Rafale! Δυστυχώς όμως μαζί τους έφεραν την πατριδοκαπηλεία και τον εθνομηδενισμό. Αυτές τις δύο τάσεις που κυριαρχούν στην Ελλάδα της τελευταίες δεκαετίες με αποτέλεσμα να μετράμε ήττες… Από τα Σκόπια μέχρι και την Τουρκία.

Οι μεν με το σόου, μετατρέποντας μια πολύ σοβαρή υπόθεση  για την άμυνα της χώρας σε κομματική και προεκλογική φιέστα με τα λεφτά του κράτους.

Οι δε, έχοντας καταψηφίσει τη συμφωνία με τη Γαλλία, επιχειρώντας να πουλήσουν δήθεν υγιή πατριωτισμό, έφτασαν στο σημείο να «ανακατέψουν» στην υπόθεση των Rafale τους νεκρούς της πανδημίας, τα προβλήματα του ΕΣΥ και το κύμα της ακρίβειας…

Περιττό να ασχοληθεί περισσότερο κανείς μαζί τους. Ο υγιής πατριωτισμός ευτυχώς υπάρχει ακόμη, αλλά δεν κάνει τόση φασαρία…

Είναι αυτοί που πετάνε τα Rafale, είναι αυτοί στελεχώνουν τα πλοία του Ναυτικού, είναι αυτοί που θα σκοτωθούν στην πρώτη γραμμή, αν χρειαστεί.

Όπως έγινε περίπου τέτοιες μέρες πριν από 26 χρόνια με τους Καραθανάση, Γιαλοψό και Βλαχάκο στα Ίμια.

Εκεί που αξίζει να σταθεί κανείς περισσότερο είναι ότι την ώρα που εμείς αναβαθμίζουμε τους εξοπλισμούς μας και αποκτάμε σύμφωνα με τους ειδικούς κάποια πλεονεκτήματα στην αεροπορική μάχη, την ίδια ώρα τα τουρκικά drones κάνουν την μια πίσω από την άλλη τις υπερπτήσεις στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ μόνο τις πρώτες 17 ημέρες του 2022 τα τουρκικά drones έκαναν έξι υπερπτήσεις στο Αιγαίο.

Και εμείς να σηκώνουμε τα… πανάκριβα Rafale για τα αναχαιτίζουμε τα φτηνά τουρκικά drones της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 603 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 21:33