Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:24: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 13:12

Η σταύρωση της Ελευθερίας!

γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης

Ελευθερία! Ποτέ λέξη του Ελληνικού λεξιλογίου δεν αγαπήθηκε, δεν λατρεύτηκε τόσο πολύ! Αλλά και ποτέ μια έννοια δεν ποτίστηκε με τόσο αίμα στο πέρασμα των αιώνων. Αφού μάλιστα, στις περισσότερες των περιπτώσεων για τον Έλληνα αποτέλεσε τον ένα από τους δύο όρους που έθετε ως προϋπόθεση για την ύπαρξή του. Τι άλλο μπορεί να σηματοδοτούν οι φράσεις «ή ταν ή επί τας», «νυν υπέρ πάντων ο αγών», «πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών», «ελευθερία ή θάνατος»!

Ελευθερία! Σύμφωνα με το άρθρο 1 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, η οποία ανακηρύχθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1948: «Όλοι οι άνθρωποι γεννήθηκαν ελεύθεροι και ίσοι όσον αφορά την αξιοπρέπεια και τα δικαιώµατά τους. Είναι προικισµένοι µε λογική και συνείδηση και οφείλουν να συµπεριφέρονται µεταξύ τους µε πνεύµα αδελφοσύνης».

Ελευθερία! Αυτό το θείο χάρισμα, αυτό το πανανθρώπινο αγαθό, αυτή η θεμελιώδης ανθρώπινη αρχή, τη σημερινή αλλόκοτη εποχή έχει απόλυτα παραβιαστεί από κάποια καθάρματα της παγκόσμιας πολιτικο-οικονομικής ελίτ, η οποία, στα πλαίσια της δόμησης του νέου παγκοσμίου συστήματος και της εγκαθίδρυσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης προσπαθεί να επιβάλλει μια Παγκόσμια αυταρχική Διακυβέρνηση.

Αυτοί οι εχθροί του ανθρωπίνου γένους, εργαλειοποιώντας στο έπακρον ένα πιθανότατα κατασκευασμένο ιό και ένα συνακόλουθο ιατρικό πανδημικό αφήγημα με τελικό στόχο ένα άνευ προηγουμένου παγκόσμιο μαζικό εμβολιασμό, έχουν επιβάλλει μια «υγειονομική δικτατορία», μέσω της οποίας έχουν περιορίσει σε μεγάλο βαθμό όλες τις μορφές της ανθρώπινης Ελευθερίας, ήτοι:

-Την Ελευθερία της κοινωνικής ζωής, περιορίζοντας ή και απαγορεύοντας την ανθρώπινη συναναστροφή, ακόμη και μέσα στην οικογένεια, με την επιβολή της λεγόμενης «κοινωνικής αποστασιοποίησης», για τον δήθεν περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

-Την Ελευθερία της αναπνοής (!), επιβάλλοντας στον γενικό πληθυσμό την χρήση μάσκας και σε πολλές περιπτώσεις διπλής ή ακόμη και τριπλής μάσκας!

-Την Ελευθερία της κινήσεως, μερικώς ή ολικώς, απαγορεύοντας τις μετακινήσεις όσων δεν υποκύπτουν στο αφήγημα και δεν εμβολιάζονται, αλλά και σε όσους έχουν εμβολιαστεί.

-Την Ελευθερία της σκέψεως, με την σύνθλιψη του ανθρώπινου νου μέσω της φοβερής προπαγάνδας των ΜΜΕ.

-Την Ελευθερία της γνώμης, αφού δεν επιτρέπεται να εκφέρονται γνώμες που διαφέρουν από αυτές των «ειδικών» οργάνων τους.

-Την Ελευθερία της έκφρασης, δηλαδή του λόγου, γραπτού και προφορικού, με μια απίστευτη λογοκρισία και με την ποινικοποίηση των αντιθέτων απόψεων, ως διασπορά ψευδών ειδήσεων!

-Την Ελευθερία του συνέρχεσθαι, αφού έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό ή και απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις σε εσωτερικούς χώρους και οι ελεύθερες εξωτερικές συναθροίσεις.

-Την Ελευθερία της εργασίας, καθόσον σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχουν απολυθεί εργαζόμενοι που δεν υποτάσσονται στο αφήγημα του υποχρεωτικού μαζικού εμβολιασμού, ενώ πολλοί άλλοι εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους γιατί έκλεισαν οι επιχειρήσεις που δούλευαν λόγω των συνεχών εγκλεισμών και των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν.

-Την Ελευθερία της συμμετοχής στο πολιτισμό, αφού όσοι δεν υποκύπτουν στο αφήγημα αδυνατούν να συμμετάσχουν σε θέατρα, κινηματογράφους, συναυλίες, μαθήματα χορού και άλλες μορφές πολιτιστικής δραστηριότητας.

-Την Ελευθερία της επιλογής επί της οικείας σωματικής επέμβασης, με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε μεγάλες και κρίσιμες κοινωνικές ομάδες και τα δυσβάστακτα πρόστιμα που επέβαλαν στους συνταξιούχους συνανθρώπους μας.

Και όλα αυτά με πρόσχημα ένα ιό με θνητότητα λιγότερο από 1%, για όσους νοσήσουν. Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να κάνουν όλοι το εμβόλιο, ένα πειραματικό εμβόλιο νέου τύπου, που για πρώτη φορά δοκιμάζεται στους ανθρώπους και δεν έχει δοκιμασθεί για μεσοχρόνιες και μακροχρόνιες παρενέργειες.

Να τονίσουμε εδώ ότι η Ελευθερία αποτελεί ένα από τα αναφαίρετα και απαραβίαστα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλαδή δικαιώματα «που έχουν θεμελιώδη σημασία, δεν χορηγούνται από ανθρώπινη εξουσία και δεν γίνεται να παραδοθούν», σύμφωνα με τους σχετικούς διεθνείς κανόνες.

Κάποτε κάποιοι σταύρωσαν τον Χριστό, επειδή ήταν το Φώς, η Αλήθεια και η Ζωή.

Τώρα κάποιοι σταυρώνουν την Ελευθερία, γιατί προσφέρει το Φως στον άνθρωπο, γιατί είναι τέκνο της Αλήθειας, γιατί είναι η ίδια η Ζωή.

Αλλά τα σχέδιά τους δεν θα πετύχουν! Ήδη ο ελεύθερος κόσμος ξεσηκώνεται και σε σύντομο διάστημα έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Η Ελευθερία ανασταίνεται!

Άδης κάτω στενάζει!

Νίκος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
πηγή φωτο: pentapostagma.gr
Διαβάστηκε 606 φορές