Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:04: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 19:37

Επιστήμονες από Ιταλία και Ισραήλ: Η Όμικρον είναι το εμβόλιο που δεν κατάφεραν οι φαρμακευτικές να φτιάξουν

Στην ιταλική εφημερίδα La Verità η Silvana De Mari  γιατρός χειρούργος, συγγραφέας και ψυχοθεραπεύτρια γράφει ότι το Omicron είναι τόσο ήπιο που μπορεί «να είναι η λύση στην επιδημία, αρκεί να μην έχετε εμβολιαστεί». Επειδή «οι εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν τη νόσο».

Επιπλέον κάποια επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι η όμικρον προσκολλάται πολύ πιο εύκολα στους εμβολιασμένους διπλά ή τριπλά.

Στο ίδιο μήκος κινούνται επιστήμονες και στο Ισραήλ. Ο ισραηλινός καρδιολόγος Αφσίν Εμράνι, ιατρικός διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής Los Angeles Heart Specialists, που εργάζεται στις ΗΠΑ είναι πεπεισμένος ότι η άκρως μεταδοτική παραλλαγή Όμικρον δεν είναι παρά «ένας ιός του εποχικού κρυολογήματος» και «είναι κυριολεκτικά το εμβόλιο που δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν οι φαρμακοβιομηχανίες», το οποίο θα τελειώσει την πανδημία. 

Υποστηρίζει μάλιστα, πως οι κυβερνήσεις «υπεραντιδρούν» και σπέρνουν πανικό και παραπληροφόρηση και προτείνει στις Αρχές να σταματήσουν τα τεστ για Όμικρον και να εστιάσουν στην παροχή «ψυχολογικής και οικονομικής βοήθειας».

Ακόμη, η Jerusalem Post, μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας την Omikron επικαλείται τον καθηγητή Hagai Levine, πρόεδρο της Ισραηλινής Ένωσης Ιατρών Δημόσιας Υγείας, ο οποίος είπε:

«Με την Omicron να είναι τόσο μεταδοτική, οι προσπάθειές μας να σταματήσουμε την εξάπλωσή του είναι πιθανό να είναι αρκετά μάταιες. … Δεν θα μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτό το κύμα. … Αυτό που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να στοχεύσουμε και στους πιο ευάλωτους ανθρώπους να προστατεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Παρατηρούμε λοιπόν ότι οι κυβερνήσεις σε Ευρώπη και Αμερική, χρησιμοποιούν την αυξημένη μεταδοτικότητα της ήπιας μετάλλαξης Όμικρον ώστε να καλλιεργήσουν ξανά κλίμα πανικού στους πολίτες των χωρών τους. Ο στόχος τους;  Ακόμα ένα lockdown. Υπάρχει επίσης η πρόσφατη καταγγελία της Βild για την Γερμανία. Η Bild ισχυρίζεται ότι νοσοκομεία σε πολλά Γερμανικά κρατίδια υπερκατέγραφαν νοσηλείες από Covid αλλοιώνοντας με αυτό τον τρόπο τις στατιστικές.

Και  στην χώρα μας πάντως  καθηγητές όπως ο Κ. Γουργουλιάνης έχουν ζητήσει να σταματήσει η ανακοίνωση του αριθμού των κρουσμάτων γιατί δεν εξυπηρετεί σε τίποτα παρά μόνο στην κατασκευή κλίματος πανικού.

pronews.gr
Διαβάστηκε 626 φορές