Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:14: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 23:58

Κουρουμπλής: Δεν ανακαλώ! Αισθάνομαι υπερήφανος – Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι

Η πρώτη δήλωση του Παναγιώτη Κουρουμπλή μετά τη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα, δεν ανακαλώ! Αισθάνομαι υπερήφανος – Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι

Σταθερός στις απόψεις του περί «δολοφόνων» για τους βουλευτές της ΝΔ εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο Newsbomb.gr, λίγα λεπτά μετά τη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στις ΜΕΘ. Το οφείλω στα παιδιά μου να αντιδράσω. Υπάρχουν φάρμακα και δεν χρησιμοποιούνται», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

«Τα παιδιά μου θέλω να είναι υπερήφανα για μένα. Δεν με ενδιαφέρει που με διέγραψε ο Τσίπρας. Και τι έγινε, είναι η τρίτη μου διαγραφή. Αφού θέλουν πόλεμο θα τον έχουν», είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας εξοργίστηκε νωρίτερα, με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή, περί «δολοφόνων» από το βήμα της Βουλής και προχώρησε στη διαγραφή του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, νωρίτερα, τηλεφώνησε στη γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου η τελευταία να μεταφέρει το τελεσίγραφο του κ. Τσίπρα στον κ. Κουρουμπλή, πως αν δεν ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί δολοφόνων θα διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

sinidisi.gr