Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:03: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 23:59

Αγρίνιο: άνετη νίκη για τον συνδυασμό του Χρήστου Μαυραγάνη στις εκλογές των αστυνομικών

Επτά έδρες από τις εννέα στο Δ.Σ. για το συνδυασμό «’Ολοι Μαζί»

Στις κάλπες (φυσικές και ηλεκτρονικές) προσήλθαν οι αστυνομικοί των υπηρεσιών που υπάγονται στη Διεύθυνση Ακαρνανίας για να εκλέξουν τα όργανα της οικείας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί ψήφισαν για την ανάδειξη του 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπροσώπων της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., εκπροσώπου στο συμβούλιο μεταθέσεων της Δ.Α. Ακαρνανίας και Ελεγκτική Επιτροπή.

Την ψήφο των αστυνομικών διεκδίκησαν δύο συνδυασμοί, ο συνδυασμός «Όλοι Μαζί» με επικεφαλής τον Χρήστο Μαυραγάνη, εν ενεργεία πρόεδρο της Ένωσης, και η «Ενωτική Κίνηση» που αποτελεί συμπαράταξη δυο συνδυασμών του 2018, της «Ανανεωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ακαρνανίας» και της «Ανεξάρτητης Μαχητικής Ακαρνανίας».

Σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα που συνέλεξε το agrinionews.gr, στη διαδικασία συμμετείχαν 428 αστυνομικοί και o συνδυασμός «Όλοι Μαζί» επικράτησε άνετα λαμβάνοντας 312 ψήφους και εκλέγοντας επτά έδρες ενώ η «Ενωτική Κίνηση» έλαβε 110 ψήφους και εξέλεξε δυο έδρες. Από τρία ήταν τα λευκά και τα άκυρα. Πρόκειται για έναν εκλογικό θρίαμβο του συνδυασμού του Χρ.Μαυραγάνη και σε γενικές γραμμές επανάληψη του σκηνικού του 2018.

Οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου και την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021, δια ζώσης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου της Δ.Α. Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο, καθώς και με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Tα ψηφοδέλτια ήταν τα ακόλουθα:

agrinionews.gr