Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:38: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 21:16

Γιώργος Παπανδρέου – Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου 2021, όπως σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το newsit.gr, μετά και την τηλεφωνική επικοινωνία του πρώην πρωθυπουργού με την επικεφαλής του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.

Μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε κι επίσημα αυτό που φαινόταν πως είχε «κλειδώσει»…

«Κατεβαίνει» για πρόεδρος ο Γιώργος Παπανδρέου

Συγκεκριμένα είπε στο τηλεοπτικό του μήνυμα ο πρώην πρωθυπουργός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή, για τους πολίτες, για τη χώρα. Γι’ αυτό η δημοκρατική παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η παράταξή μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.

Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».

Όπως είχε γίνει γνωστό κι επιβεβαίωσε κι ο ίδιος, λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου είχε επικοινωνήσει με την Φώφη Γεννηματά τηλεφωνικά και την ενημέρωσε για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Η κυρία Γεννηματά του ευχήθηκε καλή επιτυχία όπως είχε κάνει και με τους υπόλοιπους υποψήφιους μετά την απόσυρσή της.

newsit.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 21:22