Δευτέρα, 29η Νοεμβρίου 2021  9:19: μμ
rss button rss button fb button fb button

Ροή Ειδήσεων

hmerologio ekdiloseon

Επιχειρείν Δυτικά

ΚΔΑΠ «Ταξιδευτές» στο Αγρίνιο: Άλλη διάσταση στην δημιουργική απασχόληση του παιδιού

Ιαν 03, 2021
Βρεθήκαμε παλιότερα σε μια εκδήλωση της συγγραφέος παιδικής λογοτεχνίας Αριάδνης Δάντε στο ΚΔΑΠ…

Ημερολόγιο Ειδήσεων

« Νοέμβριος 2021 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 19:41

Το CNN… προετοιμάζει τον κόσμο: Έρχεται επισιτιστική κρίση - Η λύση είναι το Great Reset! – Τι θα γίνει στην Ελλάδα

μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας

Σκόπιμη καλλιέργεια ανασφάλειας στους πολίτες - Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών ώστε ο κόσμος να δεχτεί το Great Reset και την παγκόσμια διακυβέρνηση

Για παλιούς καιρούς που δεν πρόκειται να επιστρέψουν αρχίζουν να μιλούν σιγά σιγά τα διεθνή μέσα επιβεβαιώνοντας όλους αυτούς που ισχυρίζονταν πως δεν θα υπάρχει επιστροφή στην προ Covid 19 εποχή άπαξ και παγιωθεί η λεγόμενη νέα κανονικότητα.

Έτσι, το CNN σε άρθρο του σχετικά  με τις ελλείψεις τροφίμων και άλλων βασικών ειδών, που οι Αμερικανοί έκπληκτοι παρατηρούν στα καταστήματα, χρησιμοποιεί την δυσοίωνη έκφραση  «Before times».

«Αν ελπίζατε ότι τα μπακάλικα αυτό το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα έμοιαζαν με τους Πρώτους Χρόνους, με απεριόριστες επιλογές στα ράφια όπως σνακ, ποτά, καραμέλες και κατεψυγμένα τρόφιμα, ετοιμαστείτε να απογοητευτείτε με τα νέα», αναφέρει το άρθρο.

Ο στόχος τέτοιων άρθρων με την χρήση βαριών δυσοίωνων εκφράσεων είναι διττός. Πρώτον  να προκληθεί αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες και δεύτερον να πειστούν αυτοί να ξεχάσουν την προηγούμενη πραγματικότητα της ζωής τους.

Σύμφωνα με το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών του Great Reset, oι πολίτες πρέπει να συνηθίσουν στις διάφορες κρίσεις που οι ίδιοι οι εμπνευστές του σχεδίου, δημιουργούν τεχνηέντως. Κατόπιν οι παγκοσμιοποιητές, σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις που τους υπηρετούν πιστά αλλά και τους υπερεθνικούς οργανισμούς, θα επιβάλλουν ως αναγκαιότητα από τις καταστάσεις επιβεβλημένη, την λύση της παγκόσμιας δια -κυβέρνησης, που πρώτος ένας δικός μας ( ο αλησμόνητος Γιώργος Παπανδρέου στο Κιότο) είχε επικαλεστεί. 

Πρώτα κρίση υγειονομική, που την βλέπουμε να εξελίσσεται εδώ και ήδη δύο χρόνια και τώρα κρίση ενεργειακή που μόλις αρχίζουμε να την καταλαβαίνουμε. Το επόμενο στάδιο είναι η επισιτιστική κρίση που πολλοί μελετητές έχουν προβλέψει πως θα ακολουθήσει τις άλλες δύο.

 Και στην χώρα μας θα νιώσουμε πολύ σύντομα όλες τις αλλαγές που η επιχείρηση του Great Reset θα επιφέρει. 

Ήδη τα εξαγορασμένα με τα «πακέτα Πέτσα» media, προετοιμάζουν τους πολίτες κάνοντας καθημερινά λόγο για την περίφημη «κλιματική κρίση » στην οποία επιχειρούν να φορτώσουν τα πάντα αποσείοντας από την κυβέρνηση τις ευθύνες της.

cnn 1 14 10 2021

cnn 2 14 10 2021

cnn 3 14 10 2021

pronews.gr

 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 20:00

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα