Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:44: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 19:32

ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί ο πρόεδρος του ΑΠΕ

Την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ μετά το tweet με το hashtag «ΣΥΡΙΖΑ ξεφτίλες» που έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό του Αθηναϊκού Πρακτορείου στο twitter, ζητά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το εν λόγω hashtag εμφανίστηκε στην είδηση του ΑΠΕ για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες, από την κακοκαιρία, περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Το tweet κατέβηκε μεν αλλά είχε προλάβει να «κυκλοφορήσει» και να προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως ξεπεράστηκε κάθε όριο χυδαιότητας, πως το κρατικό πρακτορείο έχει μετατραπεί σε τρολ και πως αναμένει την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ άμεσα γιατί «είναι το ελάχιστο».

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι ” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα».

Πηγή: newsit.gr