Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:26: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 14:58

Φεύγας: Ιστορικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ η μη ψήφιση της αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία

Την άποψη ότι η καταψήφιση της αμυντικής συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία θα είναι ένα ιστορικό λάθος για ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που φιλοδοξεί να κυβερνήσει ξανά τη χώρα, εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 της Θεσσαλονίκης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο κ. Θεοδωρακίδη, ο κ. Φεύγας υποστήριξε ότι η συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία, δεν είναι μόνο μια συμφωνία με την οποία θα θωρακίσουμε τη χώρα μας απέναντι στους γείτονες της με ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί σε οπλικά συστήματα. Η συμφωνία αυτή, επεσήμανε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης αλλαγής που συμβαίνει σε γεωπολιτικό επίπεδο και η χώρα μας, αποτελεί πρωταγωνιστή σε αυτές.

feygas

Ο κ. Φεύγας, αναφέρθηκε ακόμα και στη διαγραφή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο λέγοντας πως οι συγκεκιμένες απόψεις απόψεις που εξέφρασε εκτός του ότι είναι ακραίες, δεν συμβαδίζουν με το πνεύμα και τον τρόπο σκέψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει επισημάνει πολλές φορές ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει, είναι πρωτίστως να δίνει λύση στα προβλήματα των πολιτών και να οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα, μια μέρα με πολλές προκλήσεις και ευκαιρίες. Η ιστορία άλλωστε έχει γραφτεί και με το να την ανακινούμε συνεχώς, δεν προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στον τόπο.

Υπενθύμισε δε, ότι ο Ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν εκείνος ο οποίος νομιμοποίησε το ΚΚΕ, βάζοντας τέλος στον διχασμό. Επίσης, η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας όπως τόνισε ο κ. Φεύγας, ανέκαθεν ήταν η παράταξη που ένωνε τους Έλληνες, με τις αρχές και τις αξίες της να είναι αδιαπραγμάτευτες.

Τέλος, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε και στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, εκλογές για την ανάδειξη τοπικών συμβουλίων και συνέδρων, λέγοντας πως η διαδικασίες εγγραφής και επανεγγραφής μελών διεξάγονται ομαλά και εκτός των άλλων, το ενδιαφέρον γι’ αυτές είναι πολύ μεγάλο, με τις τάσεις συμμετοχής όσο περνάνε οι μέρες να είναι αυξητικές. Υπογράμμισε ακόμα πως οι επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, θα γίνουν με διπλό σύστημα.

Τα μέλη του κόμματος, θα μπορούν να ψηφίζουν είτε με τον παραδοσιακό τρόπο προσερχόμενα δηλαδή σε μια κάλπη, είτε ηλεκτρονικά, κάτι που όπως τόνισε ο κ. Φεύγας, συμβαίνει για πρώτη φορά για ένα κόμμα στην Ελλάδα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

sinidisi.gr