Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:01: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 20:11

Δημήτρης Καζάκης: Τα mRNA εμβόλια σκοτώνουν 2 για να σώσουν 1

του Δημήτρη Καζάκη

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Στίβεν Κερς Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου Πρώιμης Θεραπείας της COVID-19, στην δημόσια συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για τα Τρόφιμα και τα Φάρμακα (FDA) της 17ης Σεπτεμβρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά:

«Θα εστιάσω στον ‘ελέφαντα στο δωμάτιο’, για τον οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει. Ότι τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους απ' όσους σώζουν… Ακόμα κι αν το εμβόλιο πρόσφερε 100% προστασία, και πάλι βλέπουμε ότι σκοτώνουμε 2 άτομα, για να σώσουμε 1 ζωή. 4 ειδικοί έκαναν ανάλυση, με τελείως διαφορετικά στοιχεία, από πηγές εκτός των ΗΠΑ, κι όλοι κατέληξαν στην ίδια περίπου πλεονάζουσα θνησιμότητα σχετιζόμενη με το εμβόλιο. Περίπου 411 θάνατοι ανά εκατομμύριο δόσεων. Αυτό μεταφράζεται σε 150.000 θανάτους.» (https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/09/fda-covid-19.html)

Ο Στίβεν Κερς σε άλλη περίπτωση σημειώνει: «Ποτέ δεν είχαμε εμβόλιο στην πρόσφατη ιστορία που σκότωσε 150.000 Αμερικανούς. Το εμβόλιο H1N1 σταμάτησε το 1976 αφού σκότωσε περίπου 32 άτομα. Σήμερα, αγνοούμε όλους αυτούς τους θανάτους, ξεγράφοντάς τους μιλώντας για ‘κακή τύχη’». (ACIP comment 8-30-21 (skirsch.com)

Το Ταμείο για την Πρώιμη Θεραπεία της COVID-19 δεν ανήκει στους αποκαλούμενους «αντιεμβολιαστές-αρνητές». Ούτε τα στοιχεία που αναφέρθηκαν για τη θνησιμότητα των εμβολίων mRNA αμφισβητήθηκαν από κανέναν. 

Μάλιστα το συγκεκριμένο Ταμείο έχει δεσμευτεί για αμοιβή 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε όποιον ακαδημαϊκό ή ειδικό κατορθώσει να εντοπίσει σφάλμα στην ανάλυση των δεδομένων. Να πεδίο δόξης λαμπρό για όλους τους επιφανείς ειδικούς και μη που διαρρηγνύουν τα ρούχα τους περί της ασφάλειας των mRNA εμβολίων και συνεχίζουν ακόμη να υποστηρίζουν ανερυθρίαστα το επιχείρημα των ναζί γιατρών στη περιώνυμη δίκη της Νυρεμβέργης το 1947: τα θύματα των ιατρικών πειραμάτων είναι κατά πολύ λιγότερα από τις ζωές που σώθηκαν!

Να η ευκαιρία για τις ίδιες τις εταιρείες παρόχους των εν λόγω εμβολίων. Να η ευκαιρία για Τσιόδρες και Μόσιαλους.

Ωστόσο, για κάποιον περίεργο και τερατώδη λόγο κανείς από τους περιώνυμους φανατικούς των mRNA εμβολίων δεν έχει σηκώσει μέχρι σήμερα το γάντι της πρόκλησης για να κερδίσει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Κανείς δεν έχει τολμήσει να αντικρούσει τα δεδομένα.

Βλέπετε, υπάρχει καλύτερος τρόπος και ενδεχομένως πιο προσοδοφόρος για τους ευαγείς ακαδημαϊκούς και μη πλασιέ των mRNA εμβολίων. Η πλήρης αποσιώπηση των πραγματικών δεδομένων. Με τη συνενοχή και τη συνέργεια των εξωνημένων ΜΜΕ, των κυβερνήσεων, αλλά και των επίσημων αρχών εποπτείας.

«Ό,τι δεν γνωρίζει ο λαός, δεν συνιστά πρόβλημα…» έλεγε ο Γκέμπελς.

Στην Ελλάδα έχουμε ακόμη πιο αποτελεσματικούς τρόπους. Πολύ απλά έχει απαγορευθεί άνωθεν να καταγράφονται οι παρενέργειες και οι θάνατοι που σχετίζονται με τα εμβόλια. Κι ό,τι δεν καταγράφεται, όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχει.

Αν πάρουμε την αναλογία 411 θάνατοι ανά 1 εκατομμύριο δόσεων, όπως έχει προκύψει από τις διεθνείς μελέτες, τότε στην Ελλάδα των 12 εκατομμυρίων δόσεων πρέπει να μιλάμε για 4.932 θανάτους σχετιζόμενους με τους εμβολιασμούς. Αλλά ποιος από τους πολυάριθμους ανευθυνοϋπεύθυνους νοιάζεται να το ψάξει; Ουδείς. Η σιωπή των αμνών είναι εκκωφαντική. Και μάλιστα με διακομματική συναίνεση.

Στην Ελλάδα, όποιος τολμήσει και μιλήσει για τέτοια πράγματα, κινδυνεύει. Κινδυνεύει να διαπομπευθεί ως «αρνητής-αντιεμβολιαστής», όπως οι εβραίοι επί ναζισμού που κρίθηκαν με όλο το κύρος της επίσημης επιστήμης και δικαιοσύνης, επικίνδυνοι ως «φορείς του τύφου» και εν τέλει οδηγήθηκαν στα κρεματόρια. Κινδυνεύει να χάσει τη θέση του, αλλά και τα μέσα προς το ζην του ίδιου και της οικογένειάς του. Κινδυνεύει να υποστεί ανάλογη μεταχείριση από τις εισαγγελικές αρχές μ’ εκείνη της εποχής του αξιομνημόνευτου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνου Κόλλια και των ομοϊδεατών του της εμφυλιακής και μετεμφυλιακής Ελλάδας. C:\Users\Dimitris\Pictures\Οι Εβραίοι έχουν ψείρες και διαδίδουν τύφο.jfif

Παρ’ όλα αυτά τα στοιχεία βοούν.  Παραθέτουμε τα στοιχεία θανάτων από όλες τις αιτίες στην Ελλάδα από την 1η έως την 36η εβδομάδα της περιόδου 2015-2021. Σε τι οφείλεται η εκτίναξη των θανάτων κατά 6.707 το 2021 σε σχέση με όλα τα προηγούμενα έτη; Πόσο έχουν συμβάλει οι θάνατοι που σχετίζονται με τον εμβολιασμό; Και πόσο η ολοκληρωτική εξάρθρωση – ειδικά μετά την 1η Σεπτεμβρίου – του δημόσιου συστήματος υγείας;

Μην ανησυχείτε, κανείς από τους ανευθυνοϋπεύθυνους ειδικούς και μη δεν ενδιαφέρεται για τόσο ασήμαντα ζητήματα. Εδώ κανένας τους δεν ενδιαφέρθηκε για το γεγονός ότι λόγω των μνημονιακών πολιτικών οι θάνατοι από όλες τις αιτίες αυξήθηκαν στην Ελλάδα κατά 16.000 περίπου την περίοδο 2011-2019 και οδήγησαν σε πρωτοφανή μείωση γεννήσεων πάνω από 31.000 την ίδια περίοδο.

Η Ελλάδα τις εβδομάδες κυρίως από την άνοιξη και μετά – όλως τυχαίως τις εβδομάδες της πιο εκβιαστικής εκστρατείας εμβολιασμού – γνωρίζει μια εντελώς περίεργη έξαρση θανάτων από όλες τις αιτίες. Πάνω ακόμη και από όριο της «ουσιαστικής αύξησης» για τη χώρα μας, όπως υπολογίζεται από την EuroΜΟΜΟ, την ευρωπαϊκή υπηρεσία παρακολούθησης της θνησιμότητας.

Σύμφωνα με το διάγραμμα εβδομαδιαίας θνησιμότητας από όλες τις αιτίες και όλες τις ηλικίες της EuroMOMO, παρατηρούμε μια έξαρση θανάτων από τα μέσα του Ιουνίου φέτος, η οποία την 25η εβδομάδα (21/6/2021 - 27/6/2021) ξεπερνά το όριο επαγρύπνησης και συνεχίζει με σκαμπανεβάσματα. Την 31η εβδομάδα (2/8/2021 - 8/8/2021) παρατηρείται πρωτοφανής έξαρση θανάτων, που ανάλογό της δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά από το 2015. Πάνω από 6 φορές περισσότεροι θάνατοι από το κανονικό!

Κι ας μην καθησυχάσει κανείς τον εαυτό του με την εμφανιζόμενη κατοπινή πτώση της θνησιμότητας. Το διάγραμμα της EuroMOMO καταγράφεται τις επόμενες εβδομάδες μέσα σε κίτρινο διάστημα, διότι καθυστερούν οι εγγραφές των θανάτων. Από τα Ληξιαρχεία της Ελλάδας γνωρίζουμε ότι η έξαρση συνεχίζεται και εντείνεται ιδίως μετά την 1η Σεπτεμβρίου και τις «αναστολές» χιλιάδων υγειονομικών, διότι δικαίως αρνούνται να συμμορφωθούν με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. 

Επίσης, ενδιαφέρον έχει να παρατηρήσει κανείς τις ηλικίες που πυροδότησαν την έξαρση αυτή της θνησιμότητας. Εντύπωση κάνει ότι έξαρση εμφανίζεται στις ηλικίες 15-44 ετών ακριβώς την 31η εβδομάδα. Σχεδόν 4 φορές πάνω από το κανονικό γι’ αυτές τις ηλικίες. Ιδίως για ένα ηλικιακό φάσμα που ποτέ πριν – ακόμη και μέσα στην κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού – δεν έχει παρουσιάσει έξαρση θανάτων.

Πόσο διαταραγμένος πρέπει να είναι κανείς για να μην συσχετίσει το φαινόμενο αυτό με την εκστρατεία εμβολιασμού των νέων; Και πόσο πιο εγκληματικά διαταραγμένος πρέπει να είναι για να υποστηρίζει τη συνέχεια του εμβολιασμού ειδικά στα παιδιά;

Κι ας μην ξεχνάμε ότι μόλις προσφάτως η Pfizer ανακοίνωσε την επιτυχία των δοκιμών εμβολιασμού σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών! Ετοιμαστείτε δηλαδή για τον μαζικό εμβολιασμό ακόμη και των βρεφών. Αυτό απαιτούν τα συμφέροντα του κ. Μπουρλά και των εξωνημένων συνοδοιπόρων του στην επιστήμη, την πολιτική και το κράτος.

Όποιος βέβαια επικαλεστεί την κοινή λογική για να αμφισβητήσει τα θέσφατα, τον περιμένουν στη γωνία. Υπάρχει ολόκληρη στρατιά σύγχρονων Γκέμπελς, Μένγκελε και Χίτλερ σε όλα τα κόμματα και σ’ όλους τους θεσμούς, που φορούν την φαιοπράσινη στολή κάτω από τα ρούχα τους για να επιδοθούν με ήσυχη συνείδηση σε νέα πογκρόμ εναντίον των «αρνητών». Άλλωστε υπερασπίζονται τη «δημόσια υγεία». Υπάρχει ιερότερος σκοπός;

 

C:\Users\Dimitris\Pictures\Θάνατοι από όλες τις αιτίες.png

C:\Users\Dimitris\Pictures\charts-z-scores-Greece all ages.png

 

C:\Users\Dimitris\Pictures\charts-z-scores-Greece 15-44.png

Διαβάστηκε 900 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 20:41