Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:35: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 17:33

Στέλιος Πέτσας για πυροπροστασία: Fake news τα 1,7 εκατ. ευρώ, δόθηκαν 22,9

Fake news (ψευδή είδηση) χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας την κατηγορία που αποδίδεται στην κυβέρνηση ότι διέθεσε μόνο 1,7 εκατομμύρια ευρώ για πυροπροστασία.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Στέλιος Πέτσας υποστηρίζει παραθέτοντας και τον σχετικό πίνακα με τα ποσά πως μόνο το υπουργείο Εσωτερικών διέθεσε φέτος 22,9 εκατομμύρια ευρώ για την πυροπροστασία.

«Όσοι αυτή την ώρα σπεκουλάρουν «εμπρηστικά» με fake news, βλάπτουν την προσπάθεια που κάνουμε -κράτος, αυτοδιοίκηση και πολίτες, ενωμένοι- να αντιμετωπίσουμε μια πολυμέτωπη κόλαση», αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτρας.

«Τελευταίο ψέμα που διακινούν είναι ότι για δράσεις πυροπροστασίας έχουν διατεθεί φέτος δήθεν 1,7 εκατ. ευρώ από την Ελληνική Κυβέρνηση. Η αλήθεια είναι ότι, μόνο από το υπουργείο Εσωτερικών, με υπογραφή μου, έχουν διατεθεί από τον Μάιο μέχρι σήμερα 22,9 εκατ. ευρώ (βλέπε επισυναπτόμενο Πίνακα). Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε, κάνοντας ό,τι χρειαστεί», καταλήγει.

newsit.gr