Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:11: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 14:26

Η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας απαντά στην ΚΝΕ: κάθε άνθρωπος σε δημοκρατικό πολίτευμα έχει το δικαίωμα της έκφρασης

«Την ώρα που στην Παλαιστίνη σκοτώνονται άμαχοι και παιδιά,από το κράτος- δολοφόνος του Ισραήλ στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στην Αιτωλοακαρνανία κάνει εμετικά stories», κατήγγειλε η ΚNE Αιτωλοακαρνανίας.

Η απάντηση ήρθε από την ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας και είναι η ακόλουθη:

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε τελικά ότι μάλλον δεν έχουμε το δικαίωμα της προσωπικής γνώμης και έκφρασής της , καθώς πολιτική οργάνωση που δραστηριοποιείται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, στοχοποίησε τον Αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας , Ηλία Πάνου, ανεβάζοντας δημοσίευση που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες μέρες με εμφανή τα προσωπικά του στοιχεία και χωρίς τη συναίνεση του.

Το αναφαίρετο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και προσωπικής γνώμης, όταν δεν προσβάλλει κάποιον είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο. Με αυτή την ευκαιρία όμως να σας ενημερώσουμε ότι η χώρα έχει διεθνείς συμμαχίες. Ειδικότερα δε με το κράτος του Ισραήλ, η εμβάθυνση των διπλωματικών μας σχέσεων είναι πραγματικότητα και η συνεργασία είναι κρίσιμη και πολυεπίπεδη (ενεργειακή, στρατιωτική, επενδυτική, στρατιωτική, ιατρική, τουριστική).

Εν κατακλείδι, «σύντροφοι» είμαστε διαχρονικά υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών και κατά των πολεμικών συγκρούσεων. Όπως κάθε κράτος έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης αλλά και της υπεράσπισης, έτσι και κάθε άνθρωπος ως ελεύθερη οντότητα σε δημοκρατικό πολίτευμα έχει το δικαίωμα της έκφρασης.

agrinionews.gr