Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:28: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 20:29

Ο Δένδιας και η «τάπα» στον Τσαβού

Πανηγυρίζουν από χθες τα πατριωτικά – συστημικά ΜΜΕ για την διένεξη – διαφωνία που είχαν στη κοινή συνέντευξη Τύπου ο Τσαβούσογλου με τον Δένδια.

Χρειαζόταν βέβαια να μην μείνουν αναπάντητες οι σπόντες του Πρωθυπουργού της Τουρκίας που πέταγε στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών.

Η ΝΔ έτρεξε απευθείας να καρπωθεί αυτή την «επιτυχία» λέγοντας ότι ο Υπουργός ήταν σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό και τη γραμμή της Κυβέρνησης. Λες και θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς. Να δρα δηλαδή ο υπουργός αυτοβούλως χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Η ανακοίνωση του κόμματος δείχνει πανικό και απόγνωση για «νίκη» μετά το ναυάγιο που προέκυψε από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λιβύη, που μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσίασαν ως επιτυχία. Αλλά έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό τα κανάλια και τα sites να κάνουν το άσπρο μαύρο ειδικά όσον αφορά τα «επιτεύγματα» των αρίστων.

Αλλά οι πατριώτες που πανηγύριζαν χθες, ήταν οι ίδιοι που πριν κάποια χρόνια προέτρεπαν τον Γερούν Νταισεμπλουμ να «κρατήσει» γερά και να μην υποκύψει στη διαπραγμάτευση με τον τότε Υπουργό Οικονομικών. «Γερά Γερούν κα ΔΑΠ ΝΔΦΚ» φώναζαν οι άριστοι νεολαίοι. Πως θα τους φαινόταν αν οι «συνάδελφοι» τους χθες φώναζαν «και Α και ΟΥ βάστα γερά Τσαβού». Ο πατριωτισμός και το εθνικό συμφέρον δεν είναι προϊόν κομματικού συμφέροντος. Αλλά οι άριστοι μόνο μέσα από αυτό το πρίσμα, ως φαίνεται, μπορούν να δουν.

Γ.Κ.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 680 φορές