Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:14: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 18:27

Βαρεμένος: «Αν η ΝΔ θέλει να μας απαγορεύσει και τον σαρκασμό, λέμε να αγνοήσουμε την απαγόρευση»

«Αν η ΝΔ θέλει, με την ανακοίνωσή της, να μας απαγορεύσει και τον σαρκασμό, εμείς λέμε να αγνοήσουμε την απαγόρευση» αναφέρει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος απαντώντας στην ανακοίνωσή της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε «πολακισμό» και «αθλιότητες» το άρθρο γνώμης που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η απάντηση του Γ. Βαρεμένου στην ανακοίνωση της ΝΔ:

«Αν η ΝΔ θέλει, με την ανακοίνωσή της, να μας απαγορεύσει και τον σαρκασμό, εμείς λέμε να αγνοήσουμε την απαγόρευση.

Σεβόμενοι όμως τους θεσμούς, δηλώνουμε ότι, στην περίπτωση που η ΝΔ σκοπεύει να συγκροτήσει προανακριτική επιτροπή για το θέμα, είμαστε έτοιμοι να απολογηθούμε.

Μέχρι να μάθουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης την διαφορά μεταξύ άρθρου, δήλωσης, σχολίου και σκώμματος, ελπίζουμε να έχει τελειώσει και η καραντίνα.

Καλό Πάσχα στο χωριό, όπως θάλεγε και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη».

H ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Φαίνεται ότι ο “πολακισμός” έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρωθυπουργός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφθηκε το προηγούμενο Σάββατο το καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη κι έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί αύριο. Όταν ο κ. Βαρεμένος κάνει το χυδαίο λογοπαίγνιο “να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι” δεν προσβάλλει μόνο τον Πρωθυπουργό. Εκείνους που πρωτίστως προσβάλλει είναι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές. Αναμένουμε από τον κ. Ηλιόπουλο να μας πει αν οι αθλιότητες του κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

Το άρθρο του Γ. Βαρεμένου:

baremenos 9 4 2021

agrinionews.gr