Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:20: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 23:47

Γ.Τράγκας: «Ετοιμαστείτε για πρόωρες εκλογές - Νήμα μεγάλων αποκαλύψεων για τη ΝΔ το θέμα Μ.Φουρθιώτη»

«Χείμαρρος» στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας. 

Ο Γ.Τράγκας έκανε πρόβλεψη πως σύντομα θα γίνουν εκλογές, αλλά και θερμό επεισόδιο, ενώ σκιαγράφησε το πολιτικό τοπίο που υπάρχει στη χώρα μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις. 

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης για τον Μένιο Φουρθιώτη, τονίζοντας πως «αυτό το θέμα αποτελεί νήμα μεγάλων αποκαλύψεων για τη ΝΔ». 

Οσα είπε ο Γιώργος Τράγκας 

«Το Μαξίμου φοβάται ότι τα κρούσματα του κορονοϊού μπορεί το Πάσχα να περάσουν τις δέκα χιλιάδες την ημέρα, όπως αναφέρεται από επιστήμονες ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ή φοβάται κάτι χειρότερο, δηλαδή να έχουμε επί ημερών του πολιτικού «Κόμμοδου» ένα επεισόδιο από τους Τούρκους στην καρδιά του Αιγαίου. Πρέπει να επαγρυπνούμε άπαντες τόσο για το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές όσο και για δραματικές εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Η Τουρκία θα επιδιώξει στρατιωτική νίκη τύπου 1897, και οι Γερμανοί ψάχνουν να βρούνε μοναδική ευκαιρία να βάλλουν τους Έλληνες στο διαπραγματευτικό τραπέζι, χωρίς να χάσουν τον έλεγχο εσωτερικά έχοντας είτε τον κύριο Μητσοτάκη είτε μια κυβέρνηση με τον κύριο Τσίπρα, ο οποίος θα έχει καθημερινά το επιχείρημα ότι «αυτός φταίει (ο Μητσοτάκης), και όχι εγώ για όσα πλέον τραβάμε»!

Ο πολιτικά ανόητος, ο πλέον αποτυχημένος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης και ειδικά του μνημονίου, έχει μπροστά του τις υπογραφές των μνημονίων συνεργασίας για την Βόρεια Μακεδονία. Εκεί θα φανεί και η απόλυτη ταύτιση του ακατοίκητου με τον κύριο Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει μπροστά του τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στα Ακριτικά νησιά του Αιγαίου και την έξαρση πάλι της μεταναστευτικής κρίσης.

Η κοινωνία έχει οικονομικά βουλιάξει. Εκατοντάδες χιλιάδες έμποροι και επαγγελματίες δεν έχουν πλέον να ζήσουν, ενώ οι πολιτικές ομάδες του Κοινοβουλίου σκέφτονται και μελετούν πώς θα συγκυβερνήσουν. Ήδη πολλά στελέχη και οπαδοί της Ελληνικής λύσης του κυρίου Κυριάκου Βελόπουλου αποσπώνται απογοητευμένα, ενώ συζητείται εντός του κόμματος χωρίς να τεκμηριώνεται, το πώς θα συγκυβερνήσουν ο κύριος Βελόπουλος και το κόμμα του με τη ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη. Η διαφορά της «μαύρης» Δημοκρατίας με το σπαρασσόμενο στο εσωτερικό ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται, αλλά ο κύριος Τσίπρας δεν παίρνει τα πάνω του.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «ΠΑΡΟΝ», κύριοι Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ασφαλώς μεγάλοι πολιτικοί και οι δύο, είναι υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας, διότι αντιλαμβάνονται ότι ο άνους, λόγω των μεγαλόπνοων σχεδίων του για την ΠΥΡΚΑΛ και τα hotspot δεν θα βρει την ψήφο του. Είναι τρομακτική και εγκληματική η ευθύνη εφημερίδων και ηλεκτρονικών μέσων για την απόκρυψη της δραματικής κοινωνικής κατάστασης που σοβεί στην πατρίδα μας.

Ορισμένες εφημερίδες και τηλεοπτικά δίκτυα έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τον Ερντογάν. Φθάσαμε στο σημείο να δούμε σε πρώτη σελίδα κυριακάτικης εφημερίδας ύμνους για τον αποτυχημένο υπουργό Δημόσιας Τάξης, κύριο Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ξαφνικά μετά από έντεκα χρόνια βρήκε αδιάσειστα στοιχεία για τον ψηλό και την κοπέλα που πέταξαν τις μολότοφ στην Marfin.

Ο επίμονος «κηπουρός», σύντροφος του κυρίου Μητσοτάκη, προσπαθεί με δημοσιογραφικό αντιπερισπασμό να ξεπεράσει όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση του παρουσιαστή κυρίου Μένιου Φουρθιώτη. Φαίνεται ότι αυτό το θέμα αποτελεί νήμα μεγάλων αποκαλύψεων για τη ΝΔ, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης όπως το έχει κάνει ο Χρυσοχοΐδης, για τον περίφημο αρχηγό της αστυνομίας, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο απομακρύνθηκε από τον κύριο Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός Εργασίας, κύριος Βρούτσης. Αν αληθεύει εν όλω ή εν μέρει το χθεσινό δημοσίευμα του κυρίου Κώστα Βαξεβάνη στην εφημερίδα Documento, υπάρχει τεράστιο πολιτικό θέμα.

Πρέπει κάποια στιγμή οι νοήμονες και σοβαροί του Μαξίμου, όπως πχ ο κύριος Γεραπετρίτης ή ο νεόκοπος στην πολιτική κύριος Σκέρτσος, να μας εξηγήσουν γιατί ο πολιτικός «Κόμμοδος» της εποχής μας, το αφεντικό τους μπλέκεται σε υποθέσεις τύπου του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη ή τύπου του κυρίου Μένιου Φουρθιώτη. Αληθεύει το δημοσίευμα του κυρίου Βαξεβάνη; Έχει στενότατες σχέσεις με το Μαξίμου και τους υπουργικούς στόχους ο κύριος Φουρθιώτης; Αληθεύει ότι ο άνθρωπος αφιέρωσε μια ολόκληρη κυριακάτικη εφημερίδα στην κυβέρνηση και στον σημερινό πρωθυπουργό και ότι τώρα παρασκευάζει ένα τετράωρο δελτίο ειδήσεων; Αληθεύει ότι υμνεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί συγκεκριμένους ανθρώπους του Μαξίμου και της κυβέρνησης, και ότι ξαφνικά του αποσύρατε τους 14 ή 16 αστυφύλακες, τι σημασία έχει, από τη φύλαξή του;

Οι ευθύνοντες του Μαξίμου πρέπει κάποια στιγμή να μας πούνε γιατί ο πολιτικός «Κόμμοδος» της εποχής μας αφενός εμπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες και αφετέρου γιατί ανακοινώνει μόνο μέτρα διανομής εκατομμυρίων σε εργολάβους. Σε μια εποχή που όλη η Ελλάδα πεινάει, αυτός μοιράζει εκατοντάδες εκατομμύρια σε εργολάβους για έργα ανάπλασης και hotspot. Το ίδιο περίπου κάνει σε μικρογραφία και ο ανιψιός του στον δήμο της Αθήνας. Πρέπει να είναι εντελώς γκάγκα όλη η οικογένεια, για να πιστεύουν ότι έτσι γεμίζουν τα στομάχια εκατομμυρίων Ελλήνων, ενώ όλοι βλέπουν ότι το μόνο που γεμίζει είναι οι τσέπες των φίλων της οικογένειας, των Ολιγαρχών και των εργολάβων.

Ετοιμαστείτε για πρόωρες εκλογές, ετοιμαστείτε για δραματικές πολιτικές εξελίξεις. Ετοιμαστείτε για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία το οποίον θα μας οδηγήσει στην προκρούστια κλίνη του εθνικού ακρωτηριασμού.

Όσοι είστε μέλη του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι ή θέλετε να ενταχθείτε στο Κίνημα, δραστηριοποιηθείτε με την ίδια ένταση που θα το κάνατε αν γίνονταν εκλογές την επόμενη εβδομάδα ή σε δύο μήνες ή σε ένα χρόνο. Δημιουργήστε πυρήνες και επιτροπές σε όλες τις περιοχές και τις γειτονιές χωρίς να σκέφτεστε ότι ήδη έχει δημιουργηθεί μια ή δύο στην περιοχή σας. Κάντε τη δική σας ομάδα, το δικό σας πυρήνα. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση για όλα τα μέλη του Κινήματος να επαναλάβουμε συνθήκες και χαρακτηριστικά κομμάτων και κινημάτων του παρελθόντος. Η φιλαυτία πρέπει να δίνει την θέση της στην αλληλεγγύη, την εθνική αλληλεγγύη. Ο εγωισμός και ο ατομικισμός πρέπει να δίνουν τη θέση τους στην ευγενή άμιλλα και στην θετική, πολιτική επίδοση για το καλό της κοινωνίας και του έθνους. Οι βλακώδεις ανταγωνισμοί πρέπει να δώσουν τη θέση τους στην ενότητα, στην ομοψυχία και την ομοθυμία.

Απευθύνομαι στους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς μας, στις δεκάδες επιτροπές μας: Καταγράψτε όλους τους φίλους μας. Προτείνετε στα κεντρικά του κόμματος, τα οποία θα είναι σε πλήρη λειτουργία από την επόμενη εβδομάδα, νέους ανθρώπους, βαθύτατα δημοκρατικούς και πατριώτες. Προτείνετε όλους εκείνους που άξια θα θελήσουν να μας εκπροσωπήσουν σε ψηφοδέλτια για το Κοινοβούλιο, για τους δήμους και τις περιφέρειες, για τις ευρωεκλογές, και για όλα τα επαγγελματικά και συνδικαλιστικά σωματεία.

Δουλεύουμε με διπλή ταχύτητα από σήμερα και επαγρυπνούμε. Απευθύνομαι σε όλους τους Νεοδημοκράτες, Κεντροδεξιούς και Δεξιούς, σε όσους είναι οργισμένοι και απογοητευμένοι από το θέαμα του πολίτικου «Κόμμοδου» της εποχής μας, από την εικόνα ενός κόμματος που θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Διαβάστε όλοι το άρθρο του Κώστα Σημίτη που φιλοξένησαν τα «ΝΕΑ «του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένα άρθρο με τον οποίον ο αρχιερέας της διαπλοκής, ο αρχιτέκτονας της εθνικής καταστροφής, ο Γερμανός πράκτορας, όπως τον αποκαλούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου στη σύζυγό του, ο πρωταγωνιστής των Ιμίων και της συμφωνίας της Μαδρίτης, επιχείρησε να πλήξει τη διαχείριση των ελληνοτουρκικών από τον Κώστα Καραμανλή και φυσικά το «Όχι» του Βουκουρεστίου. Τόσο ο Γερμανός πράκτορας Σημίτης όσο και το γερμανικό πιόνι Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι απόλυτα ταυτισμένοι κάτω από τα κελεύσματα της Καγκελαρίας του Βερολίνου. Μετά από συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτός που αναγνώρισε τα χωρικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, επετέθη εναντίον του Κώστα Καραμανλή. Και το έκανε τη στιγμή που όλοι οι Καραμανλικοί αποσπώνται από την ΝΔ, οργισμένοι για την συμπεριφορά και την αρνητική πολιτική επίδοση του σημερινού πρωθυπουργού.

Επειδή ο Μητσοτάκης θα προβεί τώρα σε υπογραφή των μνημονίων συνεργασίας με τα Σκόπια του Ζόραν Ζάεφ, έβαλαν τον Σημίτη να μειώσει τη  διαχείριση Καραμανλή, έτσι ώστε να μην υπάρξουν εσωτερικές αντιδράσεις στη «μαύρη» Δημοκρατία της «αγίας οικογένειας». Φοβούνται ότι τόσο οι Καραμανλικοί όσο και οι Σαμαρικοί θα αντιδράσουν. Έχουν βέβαια τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και τη κοινή γερμανοκαθοδηγούμενη πορεία προς νέες υποχωρήσεις.

Οι επιθέσεις κατά Καραμανλή και Σαμαρά από την εφημερίδα του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι προσχεδιασμένες και προσταγμένες από τον ίδιο τον κύριο Μητσοτάκη. Και φυσικά για να δημοσιευτούν αυτά, τα μέσα ενημέρωσης πληρώνονται αδρά.

Είναι οριακή, όμως, η κατάσταση λόγω δραματικής πτώσης της ΝΔ. Ενδεχομένως αν γίνουν σύντομα εκλογές, η ΝΔ κινδυνεύει από πρωτοφανή ιστορική συντριβή. Και δεν θα μπορέσει να κάνει ούτε νοθεία, διότι θα είναι σαρωτική η καταδίκη από τον Ελληνικό λαό. Δεν θα υπάρξει ούτε από οποιαδήποτε Singular Logic που να αλλοιώσει ένα συντριπτικό αποτέλεσμα. Θα γίνει πραγματική επανάσταση.

Εδώ και δύο ημέρες, προφανώς γιατί οι λαϊκές πιέσεις και τα τηλεφωνήματα είναι πολλά, γιατί τα κανάλια αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με το αλαλούμ των λοιμωξιολόγων και το Μαξίμου, καθώς και με τους εξαφανισθέντες Τσιόδρα – Σήψα και τον χρυσοπληρωμένο, επικίνδυνο Μαγιορκίνη ο οποίος κάθε τόσο λέει ότι «οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται και δεν αποφασίζουν τα μέτρα», η κυβέρνηση έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει εν εξελίξει έκρηξη λαϊκού ηφαιστείου, ανώτερη εκείνη των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος. Για αυτό επιστρατεύει πάλι τη Marfin. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης, ο επίμονος «Κλουζώ» όπως τον παρουσιάζουν οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, είναι πολύ κοντά στη σύλληψη δύο δραστών μετά από 12 χρόνια, όπως μετά από 20 χρόνια έπιασε τη 17 Νοέμβρη αφού προηγουμένως οι Γάλλοι του είπανε: «Αργήσατε δυο δεκαετίες»».

pronews.gr

Διαβάστηκε 1343 φορές