Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:26: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 19:28

Όλα τα μπράβο Καραγκούνη και Σαλμά στο Σταϊκούρα, εκτός κάδρου ο Λιβανός

Mε ένα ολιγόλογο δελτίο τύπου, σαν τηλεγράφημα, ο Μάριος Σαλμάς έσπευσε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Οικομονικών που υπέγραψε το κονδύλι για την ενίσχυση των παραγωγών της ελιάς Καλαμών, που λόγω γραφειοκρατίας και λαθών έμειναν έξω από την κορωνοενίσχυση που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή το απόγευμα κατά την τηλεδιάσκεψη του Χρ. Σταϊκούρα με φορείς της Δυτικής Ελλάδας. Μιάμιση περίπου ώρα αγρότερα βγήκε και η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης… Τόσο πολύ έσπευσε ο Μάριος Σαλμάς… Αργότερα ακολούθησε και ο Κ. Καραγκούνης στο ίδιο μοτίβο με το Μάριο Σαλμά και φυσικά χωρίς καμία αναφορά στον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και ανταγωνιστή τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία.

Υπό μια έννοια δεν έχουν άδικο. Χωρίς τον Υπουργό Οικονομικών δεν γίνεται τίποτα στην Ελλάδα. Εξάλλου είναι γνωστό ότι σε όλες τις κυβερνήσεις οι ΥΠΟΙΚ δέχονται bulling από τους συναδέλφους του για λεφτά από τον κρατικό κορβανά. Αλλά τα λεφτά δεν δίνονται ποτέ στον… αέρα. Θα πρέπει να υπάρχει από πίσω κάποιος φάκελος, κάποια δικαιολογητικά, κάποια αιτιολόγηση. Και αυτή είναι δουλειά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτονόητη βεβαίως υπό μια έννοια, αλλά στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα αυτονόητο, υπό μια άλλη σκοπιά. Πάντως η ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία “σείεται” από το γεγονός Καραγκούνης και Σαλμάς έβγαλαν εκτός κάδρου τον αρμόδιο Υπουργό.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 715 φορές