Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:03: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 19:00

«Συρροή λαθών» βλέπει ο Γ. Βαρεμένος στην Αμφιλοχία

«Η Αμφιλοχία άγγιξε το κόκκινο με την συρροή κρουσμάτων, αλλά για να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση, χρειάστηκε η συρροή λαθών και παραλείψεων σε ανεπίτρεπτο βαθμό», υποστηρίζει σε δήλωση του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Στη δήλωσή του επισημαίνει ακόμη:
Μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων στην Κατούνα, οι διδάσκοντες εκεί αλλά και στην Αμφιλοχία, εξακολουθούσαν να μετακινούνται από και προς τα αντίστοιχα σχολεία, χωρίς το παραμικρό μέτρο και τα απαραίτητα τεστ. Δεν υπήρχαν έγγραφες αναφορές στους υπεύθυνους για τον covid στα Γυμνάσια της Αμφιλοχίας, παρα μόνο αν κάποιος γονιός ανέφερε κάτι προφορικά. Αν δεν, ουδέν περαιτέρω μέτρο πρόληψης ή προστασίας.

Συμβάντα όπως η κηδεία στα Σαρδίνια συνέβαλαν στην διασπορά στην κοινότητα, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό ήταν αναπόφευκτο.Οι εκ των υστέρων ανακοινώσεις των αρμοδίων και η επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης δεν προσφέρουν την πρόληψη του κακού, αλλά αντιθέτως συμβάλλουν στην εκκόλαψη του.

Σε πρόσφατη δήλωσή μου επισήμανα ότι όσοι ασχολούνται με ανάλυση στοιχείων, ανησυχούσαν για την περίπτωση να έχουμε στην Αιτωλ/νία εφαρμογή της θεωρίας των «παρθένων περιοχών».

agrinioculture.gr