Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:40: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 18:52

Γ.Τράγκας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πέσει - Παιδιά βασανίστηκαν από ανώμαλους φίλους του - Τώρα άρχισαν οι αποκαλύψεις»

«Χείμαρρος» ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας κατά τη διάρκεια της σημερινής ραδιοφωνική εκπομπής του. 

Ο Γ.Τράγκας σχολίασε τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παιδεραστίας Δ.Λιγνάδη, τονίζοντας πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πέσει, ενώ υποστήριξε παράλληλα πως θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις, καθώς υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο. 

Παράλληλα δήλωσε πως «εκατομμύρια πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν αυτός ο πρωθυπουργός να επιλέγει για διάφορα αξιώματα, για θέσεις δίπλα του ή για υψηλά πόστα παιδόφιλους», ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του Κ.Μητσοτάκη με τον Ν.Γεωργιάδη. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πέσει. Τώρα μόλις άρχισαν οι αποκαλύψεις. Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο. Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν όλα τα στοιχεία. Καλώ τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ερευνήσει όλα τα στοιχεία για τις αποχρώσες ενδείξεις και τις πληροφορίες που έρχονται από παλιά.

Πόσο άρρωστος, αλήθεια, πρέπει να είσαι, πόσο εφιαλτικός, πόσο κολασμένος, πόσο καταραμένος και απάνθρωπος, για να κάνεις παρέα ή να καλύπτεις τη δράση παιδόφιλων, ανώμαλων εγκεφάλων που κακοποιούν παιδικές ψυχές; Πόσο, αλήθεια, νοσηρός είσαι κάνοντας παρέα επί σειρά ετών ή προωθώντας ή καλύπτοντας νοσηρά μυαλά ή αποδεχόμενος εγκλήματα κατά ανηλίκων;

Ένας μεγάλος αριθμός παιδιών βασανίστηκαν από ανώμαλους γνωστούς και φίλους του πρωθυπουργού. Ένας αριθμός παιδιών ή νέων ανθρώπων ατιμάστηκε και κακοποιήθηκε χωρίς αυτός ποτέ να κραυγάσει ή να σπεύσει να καταγγείλει ή να προστατεύσει αυτές τις τρυφερές ψυχές. Επί χρόνια έκανε και κάνει παρέα ή ανέχεται όλους αυτούς τους ανώμαλους τύπους που τραυματίζουν τις ψυχές παιδιών ή τα παρασύρουν σε αποκλίνουσες συμπεριφορές, χωρίς τα ίδια να θέλουν ή να είναι στο κύτταρό τους. Είναι πραγματικά φρικτό να σκέφτεται κάποιος ότι αυτός που αποφασίζει για τη τύχη των παιδιών του μετέχει ή ανέχεται ή για οποιοδήποτε λόγο καλύπτει τη δράση κακοποιών προσωπικοτήτων.

Σίγουρα ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης δεν δίδαξε καλή ορθοφωνία τον πρωθυπουργό της χώρας. Βέβαια όλο αυτό το κύκλωμα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε και βίαζε ακόμη και με σωλήνες ανήλικα και ασυνόδευτα παιδιά, δεν μπορεί να κρύψει την ενοχή του, τη διαπλοκή του και τις αρρωστημένες σχέσεις του.

Επί σειρά ημερών η κυρία Λίνα Μενδώνη, με εντολές του ιδίου του πρωθυπουργού, επεδίωκε να καλύψει ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη, φίλου του πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Και όταν ενημερώθηκαν ότι τα εγκλήματα αυτά δεν έχουν παραγραφεί, τότε η κυρία Λίνα Μενδώνη έσπευσε να καταγγείλει τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη, και ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης έτρεξε στο γραφείο της κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, για να δείξει το ενδιαφέρον του προς τις τρυφερές ηλικίες, τις οποίες διαχρονικά κακοποιούν, κατά σύμπτωση, φίλοι του, σύμφωνα με δικαστικές αποφάσεις και καταγγελίες, όπως ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης, ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης, ο κύριος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και άλλοι που σίγουρα θα έρθουν στο φως.

Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος είτε στο διαδίκτυο είτε απευθείας με δηλώσεις δείχνει τις παλιές παρέες του πρωθυπουργού: Ένα κύκλωμα κακοποιών ψυχών και πνευμάτων που είναι πιο άρρωστοι και θανατηφόροι για τους ανθρώπους από τους κινέζικους ιούς.

Αυτή η ιστορία αποκαλύπτει και ένα απέραντο trafficking που γίνεται με τα ασυνόδευτα παιδάκια που φέρνουν εκατομμύρια χρήματα σε διάφορες τσέπες, και ταυτόχρονα γίνονται βορά και λεία για ανώμαλες ψυχές. Δεν είναι τυχαίο ούτε συμπτωματικό ότι ο σημερινός πρωθυπουργός κινείται συνεχώς και επί σειρά ετών μέσα σε κύκλο δυσδιάκριτων ορίων μεταξύ ομοφυλόφιλων και παιδεραστών. Γύρω του και στη διάρκεια της ζωής του, ο κύριος Μητσοτάκης είναι συνεχώς ή επιλέγει ανθρώπους που κινούνται μεταξύ ενήλικης και ελεύθερης ομοφυλοφιλίας και παράνομης κακουργηματικής παιδοφιλίας.

Όπως λένε στο διαδίκτυο, ήταν σε γνώση πολλών από αυτά που συμβαίνουν. Ήταν σε γνώση όλων αυτών των πράξεων που ξεπηδάνε μέσα από σελίδες του Μαρκήσιου ντε Σαντ. Παιδόφιλοι και σαδιστές. Άραγε κατανοεί ότι σίγουρα οι μυστικές υπηρεσίες διαθέτουν περισσότερα στοιχεία από όσα φαντάζεται για τους φίλους του και τον ίδιο; Ήδη μιλάνε για βίντεο και για υλικό από κάμερες που υπήρχαν εκεί στη γειτονιά στον Άγιο Παύλο. Του έχει πει ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για εκείνη την έφοδο και το μαχαίρωμα από άγνωστο που υπέστη ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης; Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, κύριο Λευτέρης Οικονόμου, του έχει μιλήσει περί αυτού του γεγονότος; Τι μέτρα έπαιρνε ο σημερινός πρωθυπουργός στη διάρκεια της ζωής του για να αποφεύγει ανθρώπους με ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις; Τον ενόχλησε καθόλου ότι έμενε στο σπίτι κάποιου που είχε κατηγορηθεί για παιδοφιλία; Μήπως πρέπει να απαντήσει πριν συμπαρασυρθεί από οχετό αποκαλύψεων;

Όλη η χώρα αναρωτιέται για τις διαχρονικές στενές σχέσεις του πρωθυπουργού με παιδόφιλους και γενικά με νοσηρές προσωπικότητες

Βαριά σκιά πέφτει πάνω στο Μέγαρο Μαξίμου από την υπόθεση του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη. Όλη η χώρα αναρωτιέται γιατί ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης επί σειρά ημερών εκαλύπτετο πλήρως από το Υπουργείο Πολιτισμού και την αρμόδια υπουργό Λίνα Μενδώνη, και για το ποιος έδωσε εντολή να γίνει αυτό. Δηλαδή να σκεπάζεται ποικιλότροπα ένας άνθρωπος ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς και κακοποίηση ανηλίκων παιδιών.

Όλη η χώρα αναρωτιέται γιατί, ξαφνικά και μετά από παρατεταμένη ένοχη σιωπή, ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να δηλώσει ενώπιον της φίλης του και διορισμένης από τον ίδιο, Προέδρου της Δημοκρατίας, συμπάθεια προς τα θύματα γνωστών και φίλων του. Προφανώς τόσο η αποκαλυπτική διάθεση της κυρίας Λίνας Μενδώνη όσο και η ξαφνική κινητοποίηση του πρωθυπουργού οφείλονται στην πληροφόρηση από την εισαγγελία ότι είναι πολύ βαριά και τεκμηριωμένα τα στοιχεία εναντίον του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη. Όλη η χώρα αναρωτιέται για τις διαχρονικές στενές σχέσεις του πρωθυπουργού με παιδόφιλους και γενικά με νοσηρές προσωπικότητες οι οποίες έχουν κατηγορηθεί ή και καταδικαστεί για παιδοφιλία.

Εκατομμύρια πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν αυτός ο πρωθυπουργός να επιλέγει για διάφορα αξιώματα, για θέσεις δίπλα του ή για υψηλά πόστα παιδόφιλους, ή καταγγελλόμενους για παιδεραστία ή για πράξεις αξιόποινες και ηθικά κολάσιμες. Ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και πολλά χρόνια έχει επιδείξει από συμπάθια μέχρι ανοχή, και από στενή φιλία μέχρι πολιτική προτίμηση σε ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για παιδοφιλία. Υπάρχουν «καυτά» ερωτήματα και συρροή πληροφορίων και γεγονότων, τα οποία γνωρίζουν όλες οι μυστικές υπηρεσίες και τα οποία ρίχνουν βαριά σκιά στον σημερινό πρωθυπουργό.

Πρέπει να μας απαντήσει γιατί επέλεξε τον καταγγελθέντα και καταδικασθέντα ως παιδόφιλο Νίκο Γεωργιάδη ως διευθυντή του γραφείου του, τον οποίο αποχωρίστηκε μετά από σύγκρουση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη όταν κέρδισε την αρχηγία της ΝΔ. Ήθελε να τον πάρει μαζί του στα γραφεία της ΝΔ αλλά προσέκρουσε στην άρνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να απαντήσει γιατί έδινε οδηγίες στην κυρία Λίνα Μενδώνη να καλύψει τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη, και ποιες ήταν οι σχέσεις του μαζί του, καθώς υπάρχουν φωτογραφίες με τον συλληφθέντα παιδόφιλο.

Ο κύριος πρωθυπουργός πρέπει να απαντήσει γιατί επέλεξε για τα ασυνόδευτα παιδιά την κυρία Ειρήνη Αγαπηδάκη η οποία έχει μέντορα τον κύριο Απόστολο Δοξιάδη, ο οποίος, στη διάρκεια της μετωπικής σύγκρουσής του με την πρώην σύζυγό του, Βάσια Παναγοπούλου, είχε καταγγελθεί από την κυρία Παναγοπούλου ως ομοφυλόφιλος, και είχε υποστηριχθεί από τον αείμνηστο Χρήστο Λαμπράκη και το συγκρότημα Χρήστου Λαδά.

Όλοι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο σημερινός πρωθυπουργός να έχει στενούς φίλους ή προσωπικές επιλογές παιδόφιλους, και πώς είναι δυνατόν να κρατάει προσωπικά ο ίδιος στο γραφείο του, σε ένα επιτελικό κράτος, την ΕΥΠ και τα ασυνόδευτα παιδιά, με σλόγκαν «κανένα παιδί μόνο του»!

Υπάρχουν «καυτά» ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν γιατί θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν συνομιλίες, φωτογραφίες, βίντεο και μαρτυρίες που θα ωθήσουν περαιτέρω τις πολιτικές εξελίξεις.

Είναι γνωστή η στενή σχέση του κυρίου Μητσοτάκη με τον καταδικασθέντα ως παιδόφιλο Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος παρέμεινε δίπλα του επί σειρά ετών και για ένα διάστημα ήταν ο διευθυντής του γραφείου του. Σύμφωνα με όσα λέγονται από απόφοιτος του κολεγίου, και διαρρέουν από πλήθος πηγών, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης γνωρίζονται από τη δεκαετία του ‘80 στο κολέγιο Αθηνών. Εκεί έγιναν ένα ως παρέα στην οποίαν μπήκε και ο κύριος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σκηνοθέτης. Όταν πάει Τρίτη Λυκείου ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι Πρώτη ή Δευτέρα Λυκείου, και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Τρίτη Γυμνασίου.

Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης είναι το παιδί θαύμα του κολεγίου. Ο απόλυτος σταρ, με γαλανά μάτια και ξανθά μαλλιά. Όταν τραγουδάει, τραγουδάει όλο το κολέγιο το «children playing having fun». Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν επικεφαλής μιας οργάνωσης που λεγόταν ΑΝΕΚΑ, «Ανεξάρτητοι Έλληνες Κολεγίου Αθηνών». Οι συμμαθητές του την έλεγαν ΑΛΕΚΑ. Απέναντί τους ήταν οι «Ελεύθεροι Μαθητές» του Μάκη Βορίδη.

Το ‘85, ’86, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατάφερε να βγάλει τον γιο του πρόεδρο των σπουδαστών του κολεγίου απέναντι στον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Τότε όμως διαγράφηκε από τους ΜΑΚΙ, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, γιατί στήριξε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Όπως λένε οι συμμαθητές τους, τόσο ο Νίκος Γεωργιάδης όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τέλειωσαν το κολέγιο χωρίς να τους βλέπουν με γυναίκες.

Στο τέλος της δεκαετίας του ‘80, κάπου στο ‘88, ‘89, ο κύριος Κωστής Κέρτσικωφ γνώρισε την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο σημερινός πρωθυπουργός τελείωσε το Χάρβαρντ και έκανε μεταπτυχιακό στο Stanford.

Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης, πάντα κολλητός του Κυριάκου Μητσοτάκη, πήγε στην αρχή στο κόμμα που ίδρυσε ο Στέφανος Μάνος, τους «Ταύρους», ως πολιτική απάντηση στον Κώστα Καραμανλή. Στο ίδιο κόμμα, πήγε ως Γενικός διευθυντής ο κολλητός της οικογενείας Μητσοτάκη, ο κύριος Θόδωρος Σκυλακάκης, κολλητός των Γερμανών.

Το 2004 ο Νίκος Γεωργιάδης βγήκε βουλευτής με τη ΝΔ στην Κέρκυρα, και εισήλθε στο Κοινοβούλιο μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι τότε δούλευε στην Εθνική Τράπεζα, και ο Νίκος Γεωργιάδης στην Planet, μια ΠΑΣΟΚική εταιρεία που ασχολείτο με τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Το 2007 δεν εκλέγεται ο Νίκος Γεωργιάδης και ξαναγυρνάει στα οικονομικά, αναπτυξιακά προγράμματα πηγαίνοντας σχεδόν πάντα στα Ανατολικά κράτη. Ξαφνικά, όπως θυμούνται πολλά παλιότερα στελέχη της ΝΔ, το 2010 εμφανίζεται στον Πρόεδρο του DEREE, τον κύριο Ντέιβιντ Χόρνερ και ζητάει να γίνει σύμβουλος. Παράγοντες της ΝΔ συνιστούν στον κύριο Χόρνερ να τον στείλουν σε δουλειές εκτός κολεγίου, στο εξωτερικό.

Στην περίοδο 2007-2008, όταν χωρίζουν ο κύριος Μητσοτάκης με την κυρία Μαρέβα, ο σημερινός πρωθυπουργός φιλοξενείται αρχικά στον φίλο του Αλέξανδρο Αθανασίου, ο οποίος υπάρχει σε μια φωτογραφία στην ορκωμοσία του Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού, στο Μαξίμου, μαζί με τις τρεις αδελφές του. Και στη συνέχεια φιλοξενείται στο σπίτι του Νίκου Γεωργιάδη. Ο κύριος Αλέξανδρος Αθανασίου πάντα είχε μια μοναδική και καλή φίλη, την κυρία Μαρή, η οποία παντρεύτηκε τον κύριο Σταύρο Παπασταύρου με κουμπάρο τον κύριο Αντώνη Σαμαρά. Ο κύριος Αλέξανδρος Αθανασίου, όπως λένε οι παλιοί συμμαθητές του, είχε το παρατσούκλι «η Λουλού».

Παραμονές Χριστουγέννων, ο διευθυντής του DEREE ειδοποιεί παράγοντα της ΝΔ να πάει επειγόντος στο γραφείο του στο DEREE, και ταυτόχρονα σπεύδουν εκεί στο γραφείο του κυρίου Χόρνερ Αμερικανοί διπλωμάτες. Ο κύριος Ντέιβιντ Χόρνερ έχει ειδοποιηθεί από τις  γερμανικές αρχές ότι συνελήφθη ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης μετά από ένταλμα του εισαγγελέα της Μολδαβίας για βιασμούς και κακοποίηση δύο ανηλίκων στη Μολδαβία. Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης υποστήριξε στις γερμανικές αρχές ότι εργάζεται για το αμερικανικό ίδρυμα και για αυτό κινητοποιήθηκε όλη η πρεσβεία. Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε σε 28 μηνών φυλάκιση από ελληνικό δικαστήριο, και μετά από χρόνια παραγράφηκε η υπόθεση του αλλά δεν αθωώθηκε.

Ο κύριος Μητσοτάκης, έχοντας πάντα λατρεία στον κύριο Νίκο Γεωργιάδη, τον προσέλαβε διευθυντή στο πολιτικό γραφείο του στο Παγκράτι. Στη συνέχεια, όταν έγινε αρχηγός της ΝΔ, τον έφερε μαζί του στα γραφεία της ΝΔ. Τον τοποθέτησε στη Γραμματεία Σχεδιασμού και Προγράμματος, αλλά μετά από σύγκρουση με τον κύριο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στη ΝΔ.

Βαριά είναι η σκιά και πολλά τα «καυτά» ερωτήματα που τίθενται από χιλιάδες ανθρώπους. Ήταν ή δεν ήταν επιλογή του κυρίου Μητσοτάκη ο παιδόφιλος κύριος Δημήτρης Λιγνάδης; Αληθεύει ότι τον επέλεξε να του κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και κινησιολογίας; Γνώριζε ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης τον Κύριο Λιγνάδη; Γιατί ο πρωθυπουργός ανεχόταν την ύπαρξη τόσων παιδόφιλων ή ομοφυλόφιλων στο περιβάλλον του; Γνώριζε ότι οι αστυνομικές αρχές είχαν ασχοληθεί με επίθεση που δέχτηκε ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης στο σπίτι του από άγνωστο άνδρα που τον μαχαίρωσε; Τι ξέρει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο τότε επικεφαλής της αστυνομίας Λευτέρης Οικονόμου για αυτήν την υπόθεση; Πόσα γνώριζε για το διαμέρισμα στον Άγιο Παύλο, εκεί που κακοποιούσε παιδιά ο Δημήτρης Λιγνάδης και άκουγαν τις οιμωγές τους οι γείτονες; Ο κύριος πρωθυπουργός ξέρει ότι εδώ και πολύ καιρό οι κάμερες της περιοχής έχουν αποτυπώσει τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη, τα άτυχα παιδιά και κάποιους φίλους του που έμπαιναν στο διαμέρισμα;

Ο πρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης, αυτή η νοσηρή προσωπικότητα, γνωρίζει ότι οι μυστικές υπηρεσίες έχουν βίντεο από κατορθώματα φίλων του; Τι είναι εκείνο που κάνει τον κύριο Μητσοτάκη να επιλέγει τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Απόστολο Δοξιάδη, αλλά και ένα πλήθος άλλων με αποκλίνουσα συμπεριφορά και δυσδιάκριτα όρια μεταξύ ενήλικης ομοφυλίας και άκρατης κακουργηματικής παιδοφιλίας;

Είναι δυνατόν ο σημερινός πρωθυπουργός να έχει τέτοιες συμπάθειες και τέτοιες αρρωστημένες επιλογές που θυμίζουν οπαδούς του Μαρκήσιου Ντε Σαντ; Γιατί κρατούσε τον Νίκο Γεωργιάδη, ενώ υπήρχαν τέτοιες κατηγορίες εναντίον του; Γιατί κάλυπτε τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη επί μέρες; Γιατί κρατούσε ο ίδιος το πρόγραμμα ασυνόδευτων παιδιών; Αληθεύει ότι πήγαιναν παιδιά από Δομή Ασυνόδευτων για να τους διδάξει θεατρική παιδεία  ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης»;

pronews.gr

Διαβάστηκε 639 φορές