Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:44: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 23:59

ΚΙΝΑΛ: Καταγγελία «βόμβα» από τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο με φόντο τη συγκρότηση ψηφοδελτίων

Καζάνι που βράζει θυμίζει το Κίνημα Αλλαγής, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν κάτω από το χαλί.

Νεα εστία έντασης, αυτή τη φορά, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων για τις επόμενες εκλογές, με την κόντρα να μεταφέρεται στη συνεδρίαση του συντονιστικού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως μας ενημέρωσαν βουλευτές που μετείχαν στη σύσκεψη, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του οργάνου, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος πήρε τον λόγο για επισημάνει, όπως είπε, μια άγαρμπη και αντικαταστατική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έγιναν τηλέφωνα από γνωστό στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής που πρόσκειται στην Φώφη Γεννηματά σε συνεργάτες του βουλευτή για να είναι υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές.

Το ζήτημα δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς παρενέβη ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Κεγκέρολγου, ο οποίος παρέπεμψε τη συζήτηση του θέματος σε κάποια κομματική συνεδρίαση. Ωστόσο, οι ενέργειες αυτές εύλογα προκαλούν τις σκέψεις και άλλων βουλευτών, μήπως πρόκειται για προσπάθεια να προσεταιριστεί η νυν πρόεδρος στελέχη του κόμματος όχι για τις βουλευτικές αλλά για τις εσωκομματικές εκλογές. Και πέραν του πανικού που αποδεικνύουν οι ενέργειες αυτές, έλεγαν σκωπτικά, στερούνται και λογικής: γιατί αν αλλάξει ο πρόεδρος του κόμματος τα «ψηφοδέλτια» αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία.

Τα όσα κατήγγειλε, πάντως, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής έρχονται σε συνέχεια πληροφοριών και φημών ότι στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός προκηρύξει εκλογές πριν από τις εσωκομματικές για την ανάδειξη ηγεσίας, η Φώφη Γεννηματά φέρεται αποφασισμένη να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα των ψηφοδελτίων σε πολλές περιφέρειες, ώστε να δυσκολέψει βουλευτές που έχουν πάρει θέση υπέρ Λοβέρδου και Ανδρουλάκη.

Πηγή: parapolitika.gr