Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:14: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 17:52

Γ.Τράγκας: «H κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη ενταφιάζει εκατομμύρια μεσαίους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες»

Το δικό του σχόλιο έκανε για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Τράγκας, όσων αφορά την πορεία του κορωνοϊού στην χώρα μας και την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία.

Αναλυτικά τόνισε: 

Σήμερα, προκειμένου, δια της απειλής του υπαρκτού ιού, να επιβάλουν τον έλεγχό τους στους πεινασμένους και εξουθενωμένους πολίτες, χαρακτηρίζουν όλους τους διαμαρτυρόμενους για την εξαθλίωση και τα μαζικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας, «τρομοκράτες», «συνωμοσιολόγους», «αρνητές της μάσκας και των εμβολίων», και «ψεκασμένους».

Ήδη οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, φοβούμενες μαζικές εξεγέρσεις λόγω ακραίων μέτρων και lockdown στη Γερμανία, άρχισαν να σπείρουν πληροφορίες ότι ενδέχεται να υπάρχουν τρομοκρατικά χτυπήματα.

Δηλαδή από τώρα χαρακτηρίζουν τα λαϊκά ξεσπάσματα τόσο στη Γερμανία όσο και στις άλλες περιοχές τρομοκρατικές εκδηλώσεις.

Aυτή είναι η νέα μορφή του σύγχρονου ναζισμού στη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.

Η κατάσταση βολεύει ιδιαίτερα τη σκλήρυνση της πολιτικο-οικονομικής ελίτ απέναντι στις μάζες των εκατομμυρίων πολιτών, που τους θέλουν χωρίς ατομικά δικαιώματα, χωρίς συνταγματικά δικαιώματα και μέσα σε ατμόσφαιρα και κανόνες «υγειονομικής δικτατορίας».

Όλοι έχουν καταλάβει, ή τουλάχιστον η πλειοψηφία των ανθρώπων, τι συμβαίνει με τα lockdown και ποιοι κερδίζουν δισεκατομμύρια σε βάρος του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας που δυστυχεί και σπρώχνεται στο φάσμα της ανέχειας, στη μείωση του προσδόκιμου ζωής και στον θάνατο.

Εδώ στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελειώνει την εθνική οικονομία και ενταφιάζει εκατομμύρια μεσαίους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Εγκληματίες, ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί όλης αυτής της «γενοκτονίας» των Ελλήνων πολιτών, όλου αυτού του οικονομικού αφανισμού, είναι οι καθηγητές γιατροί Τσιόδρας, Σύψας, Γώγος, Μαγιορκίνης, Τσαγκρής όπως και οι πολύχρωμες φιγούρες της μη λοιμωξιολόγων, όπως της κυρίας Ματίνας Παγώνη, και άλλων θορυβωδών τηλεαστέρων που από τις 6 το πρωί «βομβαρδίζουν» εγκληματικά το μυαλό των Ελλήνων με μηνύματα τρόμου και πανικού.

Είναι τόσο φανερό ποιους βολεύει και ποιους συμφέρει αυτή η πολιτική. Εκατομμύρια Έλληνες, με λουκέτα στις επιχειρήσεις τους, με κατεβασμένα τα ρολά στα μαγαζιά και στις εταιρείες που δουλεύουν, συνωστίζονται μέσα στον Σκλαβενίτη, μέσα στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ του Βασιλόπουλου, του Βερόπουλου, του Μασούτη και των άλλων εφοδιαστικών αλυσίδων. Εκατομμύρια Έλληνες αναρωτιούνται γιατί εκεί δεν υπάρχει ο ιός και υπάρχει στο κατάστημα από το οποίο προσπαθούν να ζήσουν!

Όσοι με διαβάζετε πρέπει να ξέρετε ότι χάσατε τη δουλειά σας εξαιτίας του Μητσοτάκη. Δεν έχετε να πληρώσετε τις ανάγκες σας εξαιτίας του Μητσοτάκη. Υποφέρετε βλέποντας το λουκέτο στην επιχείρησή σας εξαιτίας του Μητσοτάκη. Όσοι με διαβάζετε πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι χάσατε τις δουλειές σας, όχι εξαιτίας του covid19, αλλά εξαιτίας του Τσιόδρα, του Σύψα, του Μαγιορκίνη, του Μόσιαλου, της Παγώνη, του Γώγου και όλων εκείνων που έγιναν τηλεοπτικοί αστέρες αγνοώντας επιδεικτικά ότι αυτά τα ακραία μέτρα θα έφερναν περισσότερος θανάτους, μεγαλύτερή δυστυχία και μείωση του προσδόκιμου ζωής. Είναι εγκληματίες άξιοι να κάτσουν στο σκαμνί για όσα ήρθαν και έρχονται σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Αυτή η βοήθεια θα είναι τα νέα δεσμά. Η πρόσθετη δουλεία, το νέο μνημόνιο που θα έρθει, επειδή ο κορονοϊός, αυτή η μεταδοτική πνευμονία, προκάλεσε μεγάλα πλήγματα στην οικονομία.

«Σώσαμε ζωές» θα πει ο Μητσοτάκης φέρνοντας μνημόνιο, πρόωρες κάλπες και αλλαγές συνόρων.

pronews.gr

Διαβάστηκε 647 φορές