Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:42: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 19:53

Η φενάκη του Πολυτεχνείου

Η φενάκη του Πολυτεχνείου

Σε μια εποχή που η χώρα μας διέρχεται μια πολύπλευρη καταλυτική κρίση, οι θεσμοί υπονομεύονται, οι αξίες διαβρώνονται, οι αρετές μυκτηρίζονται, οι συνειδήσεις δοκιμάζονται και οι Έλληνες πολίτες διασύρονται και εμπαίζονται, τα πολιτικά ερείπια της ελλαδικής βουλής γιόρτασαν τον μύθο του πολυτεχνείου.

Πολυτεχνείο: Το απόλυτο εργαλείο της ιδεολογικής ισοπέδωσης της πατριωτικής παράταξης και της ιδεολογικής επικράτησης της διεθνιστικής κομμουνιστικής αριστεράς.

Πολυτεχνείο: Το σύμβολο της δημαγωγικής κενολογίας, της εμετικής δημαγωγίας, της ιδεολογικής παραπλάνησης και του πολιτικού φενακισμού.

Πολυτεχνείο: Ο πολιτικός χώρος  του ναρκισσιστικής κολακείας, του αδίστακτου πλουτισμού, του ψεύτικου ηρωισμού και της αδίστακτης καπηλείας των ιδεών.

Οι δικτατορίσκοι του σκληρού διεθνιστικού συντηρητισμού και του αθεϊστικού μαρξιστικού κομμουνισμού αγνόησαν προκλητικά τις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, στις οποίες τιμούμε τις χιλιάδες των ηρώων προγόνων μας που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Αντιθέτως, διαγκωνίσθηκαν στο ποιος θα πρωτοβρεθεί και θα καταθέσει στεφάνι στους ανύπαρκτους νεκρούς του πολυτεχνείου, δηλ. στον αδίστακτο αμοραλισμό των δημαγωγών και των επαγγελματιών του ψεύδους.

Παράλληλα παίχτηκε κι ένα παιχνίδι εντυπώσεων. Η κυβέρνηση εξέδωσε «δημοκρατική απόφαση» απαγορεύοντας συγκεντρώσεις και πορείες λόγω κορωνοϊού.  Οι κομμουνιστές βέβαια, πιστοί στις «εκτός νόμου» παραδόσεις τους, αψήφησαν την απόφαση της κυβέρνησης, συγκεντρώθηκαν και έκαναν πορεία, εξευτελίζοντας το κράτος και προσωπικά τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη, ο οποίος από άμβωνος της βουλής είχε εκτοξεύσει σκληρή προειδοποίηση και κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα να συνεορτάσουν «δημοκρατικά». 

Αυτή η πολιτική κωμωδία δεν μπορεί να συνεχιστεί! Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα ένα συντριπτικό συγκλονισμό! Απαιτείται μια κατακλυσμιαία πολιτική επανάσταση! Η ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού αποτελεί πλέον μονόδρομο!

Η χώρα μας χρειάζεται ριζική ανανέωση σε όλους τους θεσμούς, αλλαγή νοοτροπίας και χάραξη νέας πορείας. Μια νέα έκφραση της γνήσιας πολιτικής δημοκρατίας στο χώρο του ανυπόκριτου και ανόθευτου δημοκρατικού ιδεώδους, που θα στηρίζεται στον ανθρωπισμό, την χριστιανική ηθική και την ελληνική φιλοσοφία του μέτρου και του άριστου.

Είναι αδήριτη η ανάγκη συγκρότησης ενός πατριωτικού πολιτικού ενωτικού φορέα που να αγκαλιάζει όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση, το επάγγελμα και την οικονομική τους κατάσταση. Να είναι αδογμάτιστος, ριζοσπαστικός και ανανεωτικός. Να υπηρετεί μόνο τα ιδεώδη του Ελληνισμού και να ατενίζει στους θόλους της εθνικής κιβωτού. Εκεί όπου οι πατέρες μας έστησαν την Ελευθερία μαζί με την Πίστη και δίπλα τους τοποθέτησαν την Αλήθεια, την Ισονομία, την Αδελφοσύνη, την Αξιοπρέπεια και την Αρετή των Ελλήνων.

Έφτασε η ώρα!

 

Νίκος Ταμουρίδης

Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ

Διαβάστηκε 634 φορές