Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:53: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 23:54

H Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Αγρινίου για την επίθεση στον Πρύτανη του Ο.Π.Α.

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου:

Τις τελευταίες ημέρες όσο δυνατά και αν είναι τα ρεφρέν της προπαγάνδας , φαντάζουν σιωπηλά νανουρίσματα , πρώιμα της κοινωνικής κολάσεως επί της καθημερινής ζώσας πραγματικότητας. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο γιγάντιο είναι το μέγεθος της σήψης… Όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται άλλο τόσο ξεδιάντροπο είναι όταν πραγματώνεται…Διαβάζουμε διαρκώς τις τελευταίες μέρες για την διαπόμπευση του πρύτανη του Α.Π.Θ από ορισμένους αυτόκλητους “υπερεπαναστάτες” .Φυσικά όση σχέση έχουν αυτοί οι τύποι με το φοιτητικό κίνημα άλλη τόση σχέση έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία.Αλλά ας δούμε την βαθιά ουσιαστικότητα των πραγμάτων.Ποια δηλαδή; Την πραγματικότητα εκείνη η όποια αναπνέει μέσα από την δικαιοκρατία της αλήθειας. Η αληθινή πραγματικότητα λοιπόν αναφέρει πως ιστορικά κάτι τέτοιες ευκαιρίες ψάχνουν τα γκεμπελικά παπαγαλάκια της προπαγάνδας αλλά και οι πολιτικοί τους κυβερνητικοί προϊστάμενοι προκειμένου να ρίξουν νερό στην ανιστόρητη και πολιτικά πρόστυχη θεωρία των 2 άκρων. Ο Πέτσας βγαίνει στα κανάλια και με μπόλικο ξεδιάντροπο νεοφιλελέ τουπέ αναφωνεί περί κόκκινων φασιστών. Είναι ντροπή τους ! Προσβάλουν με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο την αριστερά αλλα και την μεγάλη δημοκρατική προοδευτική κοινωνική πλειοψηφία.

Επίσης ένα γιγάντιο θράσος αποτελούν και οι δήθεν καταδικαστικές ανακοινώσεις της ΟΝΝΕΔ. Καλό λοιπόν θα ήταν η νεοχουντική, νεοΕΠΕΝίτικη ΟΝΝΕΔίτικη σέχτα να αφήσει αυτά τα υποκριτικά και άκρως γελοία ευφυολογήματα και να ασχοληθεί κάποια στιγμή με το να λογοδοτήσει όχι μόνο στη δικαιοσύνη αλλά και απέναντι στην δημοκρατία σχετικά με το χρυσαυγίτικο ιστορικό μητρώο της , με τις δολοφονίες της και περί των φασιστικών ταγμάτων εφόδου της.

Παρόλα ταύτα ο Χρυσοχοίδης, τα μέσα μαζικής ενημερωτικής προπαγάνδας και η γενικα η κυβέρνηση στήνουν το παλιό μετεμφυλιακό ακροδεξιό παρακρατικό παιχνίδι των 100.000€, δηλαδή όποιος εν δυνάμει προβοκάτορας και εν συνειδήσει σύγχρονος χαφιεδάκος επιθυμεί να πάει στα ασφαλίτικα γραφεία και να καταδώσει. Δεν λειτουργούν όμως έτσι οι δημοκρατίες κ.Χρυσοχοίδη με τακτικές ΕΡΕ του ’50, έχουν περάσει οι εποχές που εθελόδουλοι παρακρατικοί συνεργάζοταν με τις αστυνομικές αρχές για να προδώσουν και να καταδώσουν. Και επειδή δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από την καταδίκη του νεοναζιστικού χρυσαυγήτικου μορφώματος , απευθυνόμενοι στην κυβερνητικη πλειοψηφία λέμε το εξής . Οταν συντελείται κάποιο έγκλημα δεν δικάζονται μόνο οι φυσικοί αυτουργοί αλλά και οι ηθικοί . Στην παρούσα φάση μπορεί να μην έχετε άμεση δικαστική καταδίκη , άλλα έχετε σίγουρα μια γενικευμένη , σύσσωμη λαϊκή καταδίκη. Διότι όλος ο δημοκρατικός κόσμος , ο κόσμος της προόδου και της δικαιοσύνης γνωρίζει πως εσείς είστε που οπλίσατε τα χέρια των δολοφόνων. Εσείς είστε που καλλιεργήσατε το αυγό του φιδιού στον κόρφο της δημοκρατίας . Εσείς είστε που διεκδικείτε ιμάτια από φασιστικά ναζίδια.

Εσείς είστε που θέλετε να οικοδομήσετε μια σοβαρή χρυσή αυγή με όνομα Νέα Δημοκρατία. Αλλά δεν μας κάνει καμία έκπληξη , διότι γνωρίζουμε καλά απ’την ιστορία πως δεξιοί, ακροδεξιοί και φασίστες ήταν και θα είναι πάντα στην ίδια όχθη , στο ίδιο πολιτικό συνδικάτο .
Μιας λοιπόν και τις τελευταίες ημέρες συντελείται γενικά και ένα παράλληλο ιδεολογικό δικαστήριο , ως δημοκράτες , ως αριστεροί αλλά και ως άνθρωποι θα πρέπει με όλη την δύναμη της φωνής μας να καταδείξουμε το εξής:

Η δεξιά θεώρηση είναι γάγγραινα για την δημοκρατία και οι υπηρέτες αυτής της γάγγραινας πότε ως χρυσαυγίτες νεοναζί στυγεροί δολοφόνοι , πότε ως θεωρητικοί φασίστες με νεοδημοκρατική λεοντή θα είναι ΠΑΝΤΑ οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Υ.Γ προς κ. Χρυσοχοΐδη

Το νεοναζιστικό φασιστικό κατακάθι, ο Παππάς, ένοχος με δικαστική απόφαση για διεύθυνση σε εγκληματική συμμορία πλέει σε ελεύθερα πελάγη. Και εσείς αντί να έχετε κινήσει γη και ουρανό , να προσφέρετε οχι μονο 100.000€ αλλά γη και υδωρ σε όποιον γνωρίζει κάτι , εξαπολύετε κυνήγια για να βρείτε τους αναρχικούς που κρέμασαν μια ταμπέλα. Οι χρυσαυγήτες κύριε Χρυσοχοΐδη δολοφόνησαν ανθρώπους και εσείς αντί να τους εντόπισετε , δυστυχώς αρέσκεστε στο να ικανοποιείτε τις χρόνιες ιδεοληψίες σας…

sinidisi.gr