Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:09: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 19:21

Μητσοτάκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12.30 ως τις 5 το πρωί και χρήση μάσκας παντού

Η εφαρμογή των μέτρων θα ισχύσει από τις 6 το πρωί του Σαββάτου. Παρακολουθήστε όλο το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Σήμερα σημειώθηκε νέο ρεκόρ κρουσμάτων καθώς έφτασαν τα 882.

Για ακόμα μια φορά και με τα κρούσματα κορονοϊού σε δυσθεώρητα ύψη ο πρωθυπουργός επιλέγει να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με ακόμα ένα διάγγελμα προκειμένου να ανακοινώσει νέα μέτρα για να περιοριστεί η διασπορά. Σήμερα ανακοινώθηκαν 882 νέα κρούσματα κορονοϊού και δυστυχώς σημειώθηκε και ρεκόρ θανάτων καθώς σε μια ημέρα 15 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα προσπαθήσει να μιλήσει όσο πιο απλά γίνεται για την σημερινή πραγματικότητα. Είπε ότι η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται και στα πολλά τεστ που γίνονται, αλλά ο ιός σε πολλές περιοχές μεταδίδεται με μεγάλη ταχύτητα.

Τόνισε ότι το δεύτερο κύμα είναι σφοδρότερο και αφορά πολύ τους νέους. Ο πρωθυπουργός είπε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 05.00 το πρωί και η χρήση μάσκας γίνεται υποχρεωτική παντού.

Δείτε ζωντανά το διάγγελμα του πρωθυπουργού 

newsit.gr