Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:44: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 01:20

Ζαχαριάδης σε Καραγκούνη: Σας φαίνομαι εγώ το ίδιο με τον Κασιδιάρη;

Δείτε τη σκληρή αντιπαράθεση των δύο βουλευτών μετά την επισήμανση του αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ. για τη «θεσμική ανοχή» του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή 

Ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Κώστας Ζαχαριάδης κι ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης βρέθηκαν καλεσμένοι στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV και στην εκπομπή ΝΕΤ24 με τον Βασίλη Ταλαμαγκα.

Ο κ. Καραγκούνης, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στον κ. Ζαχαριάδη, είπε: “Έχουν ακουστεί ακραία πράγματα. Δε χρησιμοποιούσαμε ψήφους της Χρυσής Αυγής γιατί βλέπω να γίνεται ένα “πανηγύρι” γύρω από αυτό το πράγμα. Είμαστε περήφανοι στην Νέα Δημοκρατία, που φέραμε το ναζιστικό μόρφωμα ενώπιον της δικαιοσύνης”.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Ζαχαριάδης δευτερολόγησε ως εξής: “Υπάρχει και η θεωρία των δύο άκρων. Δεν μπορούμε να είμαστε εμείς το ίδιο με τον Κασιδιάρη. Πρέπει να απολογηθείτε κάποια στιγμή γι’ αυτά όλα. Ξέρετε ποιοι είμαστε εμείς; Από πού ερχόμαστε; Έχουμε οικογένειες που έχουν χάσει ανθρώπους από τους Ναζί. Έχουν βασανιστεί άνθρωποι. Δεν το δέχομαι αυτό. Ξέρω ότι είστε ένας δημοκράτης πολιτικός κι ελπίζω να μην είναι αυτή η γραμμή του κόμματός σας αναφορικά με τα θέματα της Χ.Α”.

Δείτε την αντιπαράθεση των δύο στελεχών

protothema.gr