Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:07: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 17:57

Γ.Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης επιδιώκει με την πλύση εγκεφάλου και τον φόβο να μην έχει αντιδράσεις σε αυτά που κάνει...»

Με σκοπό να μην έχει αντιδράσεις σε αυτά που κάνει ο Κ.Μητσοτάκη σπέρνει τον φόβο σε όλους τους Έλληνες για να τους κρατάει αδρανείς αναφέρει σε άρθρο του ο γνωστός, ανεξάρτητος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

«Από χθες ολόκληρη η χώρα, η περιοχή του τρόμου, της μάσκας και της λοιμωξιολογικής παράνοιας, πέρασε στον αστερισμό, στην ένταση, στους σφοδρούς ανέμους του «Ιανού». Ο θεός με το διπλό πρόσωπο «χτύπησε» τη δυτική Ελλάδα. Τώρα εκτός από μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, οινοπνεύματα,θα απαιτηθούν, λόγω της καταρρακτώδους βροχής και των γιγαντιαίων κυμάτων, σωστικές λέμβοι, σωσίβια, μπρατσάκια για τα παιδιά, βατραχοπέδιλα και μάσκες με αναπνευστήρες.

Η προστασία πολίτη, υπό την ηγεσία του ευφυούς υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά απαγόρευσε να κυκλοφορούν στους δρόμους Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας φορτηγά 40 και βάλε τόνων μήπως και τα πάρει ο αέρας ή βροχή. Επέτρεψε, ευτυχώς, την κυκλοφορία των ΙΧ αυτοκινήτων και φυσικά των δικύκλων. Όλος ο κρατικός μηχανισμός «έπεσε με τα μούτρα» στην αντιμετώπιση του «Ιανού» που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διέλθει εξ Αθηνών.

Επί ημερών του κ Μητσοτάκη η πατρίδα μας ζει ευτυχείς και τυχερές ημέρες υψηλής οικονομικής ανάπτυξης, υψηλού εθνικού φρονήματος, του καλυτέρου επιπέδου ποιότητας δημοκρατίας, και φυσικά έναν απέραντο σεβασμό απέναντι στους πολίτες. Ο άνθρωπος που ζει και κατοικεί στην Ελλάδα δεν έχει δουλειά, έχει κλείσει το μαγαζί του ή σκέφτεται να κατεβάσει ρολά.

Πρέπει να μην αναπνέει καλά, να μην ψυχαγωγείται, να υφίσταται μια ιδιότυπη φυλάκιση, να στερείται του δικαιώματος του ελέγχου και της προστασίας της οικογενείας του, και να παρακολουθεί αρρωστημένες φάτσες, κακάσχημες, όπως αυτή του κ Σύψα, στα «παράθυρα» της τηλεόρασης. Αισθάνεται γελασμένος όπου και αν ζει σε όλη τη χώρα.

Καταπιεσμένος και εξαπατημένος. Αισθάνεται ότι τον έχουν εισάγει σε πνιγηρή ατμόσφαιρα. Ζει σε έναν πύργο όπως αυτόν του Κάφκα. Τον υποχρεώνουν να αποδέχεται τα τηλεοπτικά σκουπίδια. Νιώθει ότι δεν έχει άποψη, δεν έχει βαρύνουσα γνώμη για τα εθνικά θέματα. Για την πατρίδα που ζει, για την Ελλάδα που γεννήθηκε και αγαπάει.

Ο τρόμος και ο φόβος είναι τα χαρακτηριστικά της καθημερινότητας είτε πρόκειται για μια γρίπη είτε για έναν κυκλώνα, όπως ο Ιανός, ο Ζήνων, ο Ζορμπάς, ο Κερίδα, η Κορνηλία, και άλλοι. Είχαμε μια μίξη τρόμου από κρούσματα covid19, που ανιχνεύτηκαν φυσικά τις προηγούμενες μέρες, και από μέτρα για τον «Ιανό». Η τηλεοπτική «συψαιμική» φιγούρα προειδοποιεί συνέχεια ότι σε λίγες ημέρες οι άνθρωποι της Αττικής δεν θα έχουν πάλι εργασία.

Θα ζούνε πάλι φυλακισμένοι στη Γκόθαμ. Δεν θα κυκλοφορούν από τις 12 έως τις 7 το πρωί.

Στρατιωτικά, χουντικά μέτρα. Στην εποχή του Κυριάκου Μητσοτάκη οι άνθρωποι φυλακίζονται για να προστατεύεται η υγεία τους. Οι άνθρωποι αναπνέουν δύσκολα για να προστατεύεται η ζωή τους. Τα παιδάκια δεν αναπτύσσουν τους πνεύμονές τους για να προφυλαχθούν από τον covid19. Δεν πρέπει να έχουμε κινηματογράφους και θέατρα, δεν πρέπει να υπάρχει πολιτισμός. Κυρίως, δεν πρέπει να διαμαρτυρόμεθα, να φωνάζουμε ότι δεν έχουμε δουλειά ή ότι πεινάμε.

Ο αρχάγγελος Κυριάκος «φτερουγίζει» πάνω από τα σπίτια μας και μας προστατεύει. Οι φτερούγες του ακούγονται σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας. Είναι μοναδικό καταφύγιο κάθε κατατρεγμένης ψυχής. Οι πολίτες αυτής της χώρας πρέπει να απολαμβάνουν τα τρομολαγνικά δελτία ειδήσεων, τις συνταγές προφύλαξης της κ Κοσιώνη, τις κραυγές απόγνωσης από τους απείθαρχους του κ Στραβελάκη, και, κυρίως, τη νοσηρή φυσιογνωμία που «χτυπάει» κάθε μέρα στέλνοντας βόλι στην ψυχή των απογοητευμένων Ελλήνων.

Κατάφεραν να διχάσουν την ελληνική κοινωνία, να συμπλέκονται στα λεωφορεία αυτοί που φοράνε μάσκα με εκείνους που δεν μπορούν να αναπνεύσουν και δεν την φοράνε. Κανείς, όμως, εισαγγελέας δεν έχει συλλάβει τους υπαίτιους του διχασμού, δηλαδή τους άσχετους και ελλιποβαρείς επιστήμονες που έλεγαν ότι η μάσκα είναι εστία μόλυνσης, όπως ο καθηγητής Σύψας, και αργότερα άλλαξαν γνώμη.

Ουδείς εισαγγελέας έχει συλλάβει τον χρυσοπληρωμένο κ Μαγιορκινη ο οποίος έλεγε σε θέα εκατομμυρίων ματιών ότι «δεν αγοράζει μάσκα ούτε για τη μάνα του». Ουδείς έχει παρέμβει για όσα έλεγε ο κ Τσιόδρας ο οποίος εξαφανίστηκε. Γιατίεξαφανίστηκε; Τι φοβάται; Σε ποια πολιτική δεν θέλει να ταυτιστεί ο ίδιος και τα μέλη της οικογενείας του; Γιατί εχάθει και αντικαταστάθηκε από κάποιον που ανέλαβε τα καθήκοντά του εισπράττοντας 750 χιλιάδες ευρώ, όπως ο κ Μαγιορκίνης;

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ παρασκηνίου ενός εκλεκτού συναδέλφου και πολιτικού ρεπόρτερ του κ Βασίλη Σκουρή (ieidiseis.gr), ο κ Τσιόδρας απομακρύνθηκε από το περιβάλλον του πρωθυπουργού και από το κάδρο της ενημέρωσης. Σύμφωνα με όσα έγραψε ο κ Σκουρής, «παρότι έχει ανακοινωθεί πως θα επανεμφανιστεί στην ενημέρωση μετά από μια εβδομάδα, ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας δεν επέστρεψε στην ενημέρωση. Οι φήμες κάνουν λόγο για διαφωνίες που υπάρχουν ως προς την επιβολή των πολιτικών κριτηρίων στη λήψη των αποφάσεων, σε σχέση με τις υγειονομικές εισηγήσεις.

Οι πληροφορίες επιμένουν πως η βασική διαφωνία του Σωτήρη Τσιόδρα είναι το γεγονός ότι το πολιτικό κριτήριο λαμβάνει όλο και μεγαλύτερη προτεραιότητα στη λήψη των αποφάσεων της κυβέρνησης, σε σχέση με το υγειονομικό, εν αντιθέσει με αυτό που συνέβαινε στην πρώτη φάση της πανδημίας.
Γενικότερα, πολλά μέλη της υγειονομικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, στην οποία προΐσταται ο Σωτήρης Τσιόδρας έχουν σοβαρές ενστάσεις με τον τρόπο λήψης των αποφάσεων από την κυβέρνηση στα θέματα που εισηγούνται, εκτιμώντας ότι το πολιτικό –και πολλές φορές το μικροκομματικό- όφελος είναι εκείνο που προηγείται!

Ταυτόχρονα υπάρχουν και μέλη της Επιτροπής, ευτυχώς λίγα, που «ζήλευαν» την απήχηση του Σωτήρη Τσιόδρα, γεγονός που οδηγούσε σε δυσλειτουργίες στην Επιτροπή. Το γεγονός αυτό, μάλιστα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ήταν εκείνο που είχε οδηγήσει τον Σωτήρη Τσιόδρα να επιθυμεί από τις αρχές του καλοκαιριού να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα».

Όσοι θέλετε να μετάσχετε ομαδικών αγωγών εναντίον των χρυσοπληρωμένων λοιμωξιολόγων που έχουν προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα σε εσάς και τα παιδιά σας, όσοι θέλετε να συμμετάσχετε σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον του κ Σύψα, του κ Μαγιορκίνη και όλων εκείνων που παραπλάνησαν τους δημοσιογράφους, και, κυρίως, την ελληνική κοινή γνώμη, μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας και όσα πάθατε εσείς και τα παιδιά σας εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης ενημέρωσης και των ακραίων μέτρων.

Όπου με ακούτε σε όλη τη χώρα, και έχετε πάθει μεγάλες οικονομικές καταστροφές ή αισθάνεστε ότι έχετε παραπλανηθεί και εξαπατηθεί από τους κυρίους λοιμωξιολόγους, κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο δικηγορικό γραφείο και υποβάλλεται μηνύσεις για παράβαση του ποινικού κώδικα σε ό,τι αφορά τα πλήγματα κατά της υγείας σας, κατά της ακεραιότητας των παιδιών σας, κατά των ατομικών δικαιωμάτων σας. Οι επιχειρηματίες που υπέστησαν ζημιές πρέπει να στραφούν άμεσα εναντίον των μελών του ΕΟΔΥ.

Τα βασικά επιχειρήματα αυτών των μηνύσεων και αγωγών είναι ότι ελλιποβαρείς και άσχετοι επιστήμονες «βομβαρδίζουν» επί μήνες με αντιφατικές πληροφορίες τον πληθυσμό μας. Αυτό αποδεικνύει ανικανότητα, μη γνώση ή δολιότητα και κερδοσκοπία σε βάρος της ψυχικής υγείας και γενικότερα της υγείας του λαού.

Καλώ τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και όλους τους εισαγγελείς της χώρας, να συγκεντρώσεων και να παραλάβουν όλο αυτό το υλικό το οποίο καθιστά αξιόποινη και παραβατική την συμπεριφορά αυτών των ιατρών. Αποφεύγουν να πούνε στον κόσμο ότι τα κρούσματα που ανακοινώνονται κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι ασυμπτωματικά, και προέρχονται από τεστ προηγουμένων ημερών. Η παράνοια όλων αυτών των «συψαιμικών» προσωπικοτήτων έχει φτάσει πλέον σε παρανοϊκές δηλώσεις που κάνουν τους παρουσιαστές φιλοκυβερνητικών καναλιών να χαμογελάνε πλέον όταν τους ακούνε.

Είναι υποχρεωμένοι οι εισαγγελείς εκ καθήκοντος και όρκου να υπερασπιστούν τα εκατομμύρια των απλών ανθρώπων που υφίστανται ανηλεή «βομβαρδισμό» με αντιφατικές πληροφορίες, και, φυσικά, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν κάποιες από αυτές, τις σαθρές εκδοχές προφύλαξης που δίνουν οι υπαίτιοι για την γιγαντιαία εθνική καταστροφή. Τόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας όσο και άλλοι έφυγαν από το κάδρο, διότι αισθάνονται το βάρος της ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες τους.

Θυμηθείτε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είπε κάποια στιγμή ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας θα παραμείνει για πάντα φίλος του. Θυμηθείτε ότι ο κ Τσιόδρας την ημέρα της δημοκρατίας δεν ήταν στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου αλλά με τη σύζυγό του στο θέατρο της Επιδαύρου. Ο κ Τσιόδρας κατανόησε εγκαίρως που το πήγαινε αυτή η κυβέρνηση και πως ήθελε ως πολιτικό εργαλείο να ελέγξει τον πληθυσμό. Κατάλαβε γρήγορα όταν άκουσε ότι απαγορεύονται συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις και πορείες έστω και αν γίνονται με την τήρηση μέτρων ασφαλείας.

Σύντομα θα έχουμε αποκαλυπτήρια για τους νοσηλευόμενους της ΜΕΘ. Επίσης θα έχουμε μεγαλύτερες ιατρικές αναφορές για αυτούς που φεύγουν, που αποβιώνουν. Τόσο η πολιτική προστασία όσο και το υπουργείο Υγείας και τα κανάλια ανακοινώνουν αριθμό θανάτων χωρίς να δίνουν πλέον ηλικίες και υποκείμενα νοσήματα. Η κυβέρνηση μετέβαλε τα μέτρα προφύλαξης σε πολιτικό εργαλείο, σε ένα παραβάν για τα εθνικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ο Μητσοτάκης θέλει να αισθάνεται ασφαλής, όσο είναι στην εξουσία, έχοντας θυμώσει για τα καλά τόσο τον Τύπο όσο και τον πληθυσμό. Επιδιώκει με την πλύση εγκεφάλου και τον φόβο να μην έχει αντιδράσεις τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στη φαβελοποίηση της κοινωνίας, στον εργασιακό μεσαίωνα που έρχεται. Όσοι με ακούτε κινητοποιηθείτε. Είμαστε πολλοί σε όλη τη χώρα. Νιώθουμε ελεύθεροι και ήμεθα ελεύθεροι σκεπτόμενοι Έλληνες.

Η κυβέρνηση ετοιμάζει στρατιωτικά μέτρα ενώ συνομιλεί απευθείας και παρασκηνιακά εντελώς κρυφά και πίσω από την πλάτη του λαού με τον Ερντογάν

Από ότι φαίνεται εντός ολίγων ημερών θα ολοκληρωθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο πυρπολισμός, η καύση της ελληνικής οικονομίας. Οι χρυσοπληρωμένοι λοιμωξιολόγοι μας προετοιμάζουν για ένα λοκντάουν στην περιοχή της Αττικής με το επιχείρημα ότι εδώ έχει αυξηθεί το περίφημο ιικό φορτίο. Αν σκεφτεί κανείς ότι στην περιοχή της Αττικής είναι το 50% και πλέον του συνολικού πληθυσμού, η καρδιά της εναπομείνασας επιχειρηματικής δραστηριότητας, μπορείτε να αντιληφθείτε τι πρόκειται να συμβεί στις ζωές όλων. Όπως είχε πει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ Πικραμένος, η χώρα δεν πρόκειται να αντέξει σε δεύτερο λοκντάουν. Η κυβέρνηση ετοιμάζει στρατιωτικά μέτρα ενώ συνομιλεί απευθείας και παρασκηνιακά εντελώς κρυφά και πίσω από την πλάτη του λαού με τον Ερντογάν. Οι Τούρκοι δεν ασχολούνται με τον covid19 ούτε με τις μάσκες ούτε με την κατάρρευση της τουρκικής λίρας. Ασχολούνται με το πώς θα πάρουν το μισό και βάλε Αιγαίο. Έχοντας τη στήριξη των Γερμανών θα καταφέρουν να βάλλουν στο χέρι πολλά λάφυρα. Η επεκτατική βουλιμία τους ενισχύεται από τους «ροζάκιδες» και την καθοδήγηση του κ Μητσοτάκη από το Βερολίνο.

Ετοιμαστείτε για ταυτόχρονα χτυπήματα στην οικονομία και τα εθνικά θέματα. Ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδος, κ Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον κ Μητσοτάκη για τον τρόπο που χειρίστηκε και χειρίζεται το μακεδονικό θέμα. Απεδείχθη στην πράξη ότι ήταν ύπουλος. Ήταν αυτός που ουσιαστικά έβαλε πλάτη στον προκάτοχό του για να γίνει η συμφωνία των Πρεσπών. Ήταν αυτό που με δόλιο τρόπο προσέλκυσε τους ψήφους των Μακεδόνων και των Ελλήνων πατριωτών. Όλη η Μακεδονία, όλη η Ελλάς βλέπει τώρα τι ρόλο έπαιξε και παίζει ο γερμανόφιλος ένοικος του Μαξίμου. Οι Γάλλοι τελικά είναι περισσότερο Έλληνες από τους Έλληνες.

Αργά χθες το βράδυ επικοινώνησα με συνδικαλιστικά στελέχη και ιατρούς των νοσοκομείων που βρίσκονται οι διασωληνωμένοι συμπατριώτες μας. Η συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που είναι διασωληνωμένοι είναι υπερήλικες οι οποίοι έχουν βαρύτατα υποκείμενα νοσήματα τα οποία αποκρύβονται δηλαδή δεν μας λένε ποιοι έφτασαν στη διασωλήνωση ή πέθαναν από covid19 και μόνο covid19 και όχι από καρκίνο ή άλλα χρόνια νοσήματα και covid19. Αποκρύβουν τα αληθή στοιχεία όπως αποφεύγουν να πούνε γιατί απομακρύνθηκε σε αστρονομική απόσταση ο κ Τσιόδρας.
Εντός ολίγου θα αποκαλυφθεί ότι ο ιός υπάρχει βέβαια και είναι παντού αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και μια τεράστια απάτη ειδικά στην απόδοση των θανάτων όπως είχε παραδεχθεί και ο Τσιόδρας. Οι γενικές και περίεργες οδηγίες του ΠΟΥ αναφέρουν ότι όσοι θάνατοι ασθενών που έχουν ινφλουέντζα, φλου, δηλαδή κοινή γρίπη και καρκίνο πρέπει να αποδίδονται στον καρκίνο και όχι στη γρίπη. Πρέπει να αποδίδονται στα καρδιαγγειακά και όχι στην κοινή γρίπη.

Αντίθετα, για λόγους που μόνο εκείνοι ξέρουν, αν κάποιος έχει covid19 και καρκίνο ή καρδιά, τότε ο θάνατός του αποδίδεται στον covid. Η απάτη αυτή ανακαλύφθηκε όταν έσκυψαν να δούνε γιατί τους τελευταίους μήνες έχει μόνο 28 θανάτους η Σιγκαπούρη, και ανακάλυψαν ότι εκεί αποδίδουν τους θανάτους στον covid19 όταν πραγματικά ο ασθενής έχει μόνο covid και πεθαίνει από covid19.

Οι σεβαστοί εισαγγελείς πρέπει να σκύψουν λίγο πάνω από το θέμα. Ο ιός υπάρχει αλλά τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η θνησιμότητα είναι δύο τοις χιλίοις επί των νοσούντων, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία είναι ασυμπτωματικοί. Τα ακραία μέτρα οδηγούν σε χειρότερες καταστάσεις πείνας και ασθενειών. Φαίνεται ότι κάποιοι λένε στον πρωθυπουργό να βολευτεί πολιτικά ακολουθώντας τις οδηγίες τους.»

pronews.gr

Διαβάστηκε 681 φορές