Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:09: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 18:37

Οι προϋποθέσεις της Εθνικής Προοπτικής από τον Αλκ. Στεφανή και το μήνυμά του από το Θέρμο

Στις Εκδηλώσεις Μνήμης των Πεσόντων Αεροπόρων, στον Δήμο Θέρμου,συμμετείχε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το περασμένο Σάββατο.

Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο που δημιουργήθηκε για να τιμηθούν οι πέντε ήρωες της Πολεμικής Αεροπορίας, Νικόλαος Σιαλμάς, Κωνσταντίνος Κοντογιώργος, Ευάγγελος Σταθόπουλος, Βασίλειος Κουρκούτας και Ευστάθιος Τσίγκας, οι οποίοι έπεσαν στο καθήκον υπερασπιζόμενοι την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονική στιγμή για εθνικά συμφέροντα και με την τουρκική επιθετικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο να φτάνει στο ζενίθ ο Αλκιβιάδης Στεφανής έδωσε το δικό του μήνυμα θέτοντας τις προϋποθέσεις της Εθνικής Προοπτικής.

«Σε ένα δύσκολο για τον ελληνισμό χρονικό και ιστορικό σταυροδρόμι, όπου οι προκλητικές συμπεριφορές των γειτόνων μας συνεχώς κλιμακώνονται, η προσήλωση στις αρχές καλής γειτονίας, ο σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο και ειδικότερα στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας, καθώς και η διατήρηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας στο ύψιστο επίπεδο, αποτελούν θεμελιώδεις προϋποθέσεις για την εθνική μας προοπτική» είπε χαρακτηριστικά από το Θέρμο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr