Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:30: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 19:06

Αποκαλύψεις από νοσηλεύτρια: «Ο κορωνοϊός είναι απάτη - Είναι πολιτικό παιχνίδι» (βίντεο)

Συνέντευξη - σοκ παραχώρησε μια Ελληνίδα νοσηλεύτρια και αναφέρθηκε στην «απάτη» του κορωνοϊού, όπως τον χαρακτήρισε. 

Ξεκίνησε την συνέντευξη της δηλώνοντας πως «Ο κορωνοϊός είναι απάτη». 

«Όλο αυτό είναι ένα πολιτικό παιχνίδι», προσθέτοντας οι γιατροί της δήλωσαν ότι «ο κορωνοϊός είναι απάτη», ενώ δικαιολόγησαν τις αντιδράσεις τους στο ότι «τα χέρια μας είναι δεμένα, είναι πολιτικό το παιχνίδι, πρέπει να χορεύουμε στους ρυθμούς που αυτοί θέλουν». 

Η νοσηλεύτρια αναφέρθηκε και στις μάσκες: «Όσον αφορά τις μάσκες οι γιατροί λένε, μην τις φοράς, είναι καταστροφή».

Προχώρησε και σε καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το νοσοκομείο: «Το τραγικό είναι ότι όλο το νοσοκομείο κάνει αγώνα δρόμου για να είμαι αρεστό στα "αφεντικά" του». Μάλιστα υποστήριξε πως και όποιος προσπαθεί να μιλήσει τον απειλούν, «δύο γιατροί είπαν το τι συμβαίνει και τους αρρωστήσανε με κορωνοϊό και όποιον μιλήσει». 

Η νοσηλεύτρια επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες που θέλουν όσους δηλώνονται ως νεκροί από τον κορωνοϊό να παίρνουν κάποια χρήματα. 

«Υπάρχει ένα σύστημα τρομοκρατίας, θα κάνουμε ότι μας πει η κυβέρνηση, οι ιατροί καταπατούν τον όρκο που έχουν δώσει στον Ιπποκράτη και κάνουν ότι τους πει η τσέπη», είπε για τους γιατρούς. 

«Εκβιάζουν τους συγγενείς των νεκρών πως αν δεν υπογράψουν πως δεν είναι θύμα του κορωνοϊού δεν θα τους δώσουν το πτώμα από το νεκροτομείο. Ο συγγενής φοβάται και δεν ψάχνει τι και πως». 

Μάλιστα μίλησε και για τα «ανταλλάγματα»: «Τότε που έγινε η απαγόρευση της κυκλοφορίας έδιναν ως αντάλλαγμα βεβαιώσεις μετακίνησης, ώστε να δηλώσουν τον συγγενή τους ως θύμα του κορωνοϊού. Την υπογραφή για την βεβαίωση την έβαζε ο διευθυντής του νοσοκομείου, μαζί με την αστυνομία»

Μάλιστα η ίδια υποστήριξε πως δεν υπάρχει απόφαση της ιατρικής επιστήμης πως «ο κορωνοϊός είναι θανατηφόρος ιός», αλλά απόφαση της πολιτείας. Μάλιστα προχώρησε και στην καταγγελία ότι πολλοί ιατροί κατά την διάρκεια της εφημερίας δεν φοράνε μάσκα. 

Φυσικά, επιβεβαίωσε και τα όσα είχε δηλώσει κάποια στιγμή ο Σωτήρης Τσιόδρας, πως όταν για κάποιον υπάρχει αμφιβολία μετράει ως κρούσμα. 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: 

pronews.gr

Διαβάστηκε 1185 φορές