Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:18: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 18:26

Η χρεωκοπία της Δημοκρατίας!

γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης
 

Στις 24 Ιουλίου 2020 το πολιτικό κατεστημένο της χώρας με τους θλιβερούς εκπροσώπους του «γιόρτασαν» τα 46 χρόνια από την πτώση της δικτατορίας και την επαναφορά της «δημοκρατίας» στη χώρα μας.

Τι άραγε γιόρτασαν; Την «δημοκρατία», την οποία αλλεπάλληλα βίασαν και δολοφόνησαν με τις πολιτικές τους, ή την χρεωκοπία της; Μήπως, αντί για εορτασμός της επαναφοράς έχει μετατραπεί σε εορτασμό της χρεωκοπίας της δημοκρατίας;

Η λεγόμενη μεταπολίτευση ουσιαστικά κλείνει τον κύκλο της παραδίδοντας μια Ελλάδα χρεωκοπημένη οικονομικά, πνευματικά, ηθικά, κοινωνικά και εθνικά. Με περιορισμένη εθνική κυριαρχία, με ένα απίστευτο ισλαμικό εποικισμό, με ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, με το μέγα ζήτημα της προδοσίας της Μακεδονίας και την χώρα έτοιμη να παραδώσει εθνικά δίκαια στην Τουρκία με την πίεση των κατ’ όνομα συμμάχων μας.

Τι έκαναν, λοιπόν, οι πολιτικές δυνάμεις τις τελευταίες δεκαετίες και έχουν το απύθμενο θράσος να γιορτάζουν τη δημοκρατία;

-Δόμησαν ένα άθλιο μεταπολιτευτικό σύστημα ασύστολης κομματοκρατίας, διαπλοκής  εγχώριων και ξένων παραγόντων, διαφθοράς, κατάπτωσης και ηθικής παρακμής, διάλυσης των θεσμών και πλήρους ατιμωρησίας, με ευθύνες τόσο της εκτελεστικής αλλά και της δικαστικής εξουσίας.

-Χρεοκόπησαν τη χώρα και κατάντησαν την πατρίδα μας ζητιάνα.

-Κουρέλιασαν την Εθνική μας αξιοπρέπεια.

-Κομματικοποίησαν τα πάντα, διέλυσαν την παιδεία και έκαναν τα πανεπιστήμια κομματικά γραφεία.

-Διαχειρίστηκαν σκανδαλωδώς αλλεπάλληλους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς και σκόρπισαν τα οικονομικά πακέτα της ΕΕ.

-Χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τους μεταφορικούς κολοσσούς της χώρας, τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, τους μεγάλους κρατικούς οργανισμούς και τις ελληνικές τράπεζες.

-Έφτασαν την ανεργία στο 50% και έδιωξαν τα παιδιά μας στο εξωτερικό.

-Απέτυχαν να υποστηρίξουν τα εθνικά μας θέματα. Πρόδωσαν την Μακεδονία, εγκατέλειψαν την Κύπρο και τη Βόρειο Ήπειρο, είναι έτοιμοι να παραδώσουν εθνική επικράτεια στο Αιγαίο.

-Κατέστρεψαν τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, διέλυσαν την υγεία και την κοινωνική πρόνοια.

-Ξεφτίλισαν τους θεσμούς και το Σύνταγμα, διέλυσαν τη Δικαιοσύνη, υποβάθμισαν το στρατό, τα σώματα ασφαλείας και την εκκλησία.

-Άφησαν ανοικτά τα σύνορα και γέμισε η Ελλάδα από παράνομους μετανάστες.

-Έφτασαν τη χώρα στο σημείο οι πολίτες να μην ξέρουν πως να προστατέψουν τον εαυτό τους και την περιουσία τους.

-Ψήφισαν ειδικούς νόμους παρέχοντας άσυλο στον εαυτό τους.

Και μετά από όλα αυτά έχουν το θράσος να γιορτάζουν!

Η Δημοκρατία λοιπόν χρεοκόπησε! Δεν είναι πλέον βιώσιμη. Χρειάζεται μια «συγκλονιστική» αλλαγή!

Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα μεταπολίτευση, που θα εδράζεται στην τιμωρία όλων εκείνων που μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία και στην ολική επανεκκίνηση της με τη δημιουργία μιας νέας πολιτείας, καθώς και μιας Ελληνικής κυβέρνησης με νέο πολιτικό δυναμικό, που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για να δούμε ξανά την Πατρίδα μας όπως της αξίζει.

Η Ελλάδα μπορεί! Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν!

Καμία συνθήκη υποτέλειας και κανένας οικονομικός εκβιασμός δεν συγκρίνονται με την θέληση και την πνευματική υπεροχή των αποφασισμένων Ελλήνων πολιτών!

*Ο Νίκος Ταμουρίδης είναι Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ και Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας

pronews.gr

photo credits: pentapostagma.gr

Διαβάστηκε 822 φορές